50. Bölüm

52.4K 2.5K 524
                                    

Keyifli okumalar🌸

___

Yüzüm Ata'ya döndüğünde daha fark etmemişti. Bir kavga çıkmaması adına burdan bir an önce kalkıp gitmeyi istiyordum. Ya da onların gitmesini. Bir arkadaş grubu ile oturan Burakların sesi arada bir yükseliyordu ama kafe genel olarak böyle olduğu için sıkıntı çıkmıyordu.

Ata'nın dediği şuan mantıklı geliyordu bana. Kardelen gebertirdi beni ama Burak ve Ata 'nın kavga etme olasılığı da vardı arada. Offf ne yapacağım ben? Telefonumu elime alıp Kardelen' e mesaj atmayı düşündüm.

Siz : Burak burada

Kardelen telefona bakmazken ayağımla alttan bacağına vurdum. Eren yerinden sıçrarken önce aşağıya baktı sonra konuştu. "Yenge ne yapıyorsun ya bacağım gitti" Allah kahretmesin beni. "Özür dilerim Eren. Kusura bakma valla yanlışlıkla oldu."

"Neyse hadi hadi. Başka zaman olsa anca yemek ile kurtulurdun ama" Bu sefer Ata'nın ona vurması ile sözü kesildi. "Ya arkadaş! Siz iki sevgili benim bacağımla alıp veremediğiniz ne? Yarın öbür gün maçta gelirsin yanıma aşkım hızlı ol diye"

Onlar gülerken ben alttan Kardelen'e yine vurmayı denedim. Bu sefer de Ata yerinden sıçrarken bana döndü. "Güzelim sen iyi misin?" Tam bir gerizekalıyım yemin ederim ya. Kafamı sallarken yeni bir olay daha yaşamamak adına önce alttan Kardelen'in ayağını buldum. Bu sefer daha yavaş vururken yerinden sıçrayıp dikkat çekmesin diye uğraşıyordum.

Bacağına ayağım değse de fark etmezken Eren ile kavga ediyordu hâlâ. Başka zaman olsa anında fark edersin şimdi fark etmiyor ya. Deli olucam az kaldı. "Kardelen sanki telefonunun ekranı açıldı gibi geldi bana. Bir bak istersen"

Dikkatini sonunda üzerime çekerken gözlerine dikkatle baktığımda umarım çaktırmaması gerektiğini anlamıştır. Ki genelde böyle durumlarda rahat anlaşırız. Telefonunu çok şükür eline alıp açarken Ata'nın bakışlarını üzerimde hissediyordum. Ve bu beni geriyordu

Annesinin Güzeli : Ne

Annesinin Güzeli : Ne demek burada

Annesinin Güzeli : Sen ne ara gördün

Bende bir süre sonra aramızda mesajlaştığımız belli olmasın diye elime alırken Eren Ata'ya dönüp konuşuyordu. Ata'nın bakışları üzerimden çekilirken hızlıca cevap yazmaya başladım.

Siz : Arkadaşları ile buradaymış

Siz : Ata ile kavga çıkmaması için kalksak diyorum ama

Siz: Yeni geldik aniden kalkamayız.

Siz: Ne yapacağım hiç bilmiyorum

Siz: Siz tartışırken Ata gel biz gidelim dedi ama

Siz: Sen net ağzıma sıçarsın

Annesinin Güzeli : Doğru biliyorsun

Annesinin Güzeli : Bu Erenle tek bırakma beni diyeceğim

Annesinin Güzeli : Eniştemin karakollara düşmesi

Annesinin Güzeli: Eniştemin de belki  azcık hasar alması ardından da

Annesinin Güzeli : Karakollara düşmesi söz konusu

Siz: Yeminle sağol ya

Siz: Çok içimi rahatlattın

Annesinin Güzeli : Ne demek kanka rica ederim

Siz: Ya mal bir ciddi ol

Annesinin Güzeli : Ya hep beraber kalkıcaz

Basketçi |                                              Yarı Texting/ TamamlandıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin