13. Bölüm

112K 5.7K 925
                                    

Keyifli okumalar 🐞

___

Üstümü giyinip kahvaltı yaptım. Ağzıma bir şey atmadan okula gidemiyordum. Dişlerimi fırçaladıktan sonra odama girdim. Gözüm hırkaya takıldığında yüzümde hafif bir tebessüm oluştu. Sevdiği kişinin ben olduğumu düşünüyordum. Bundan dolayı istemiştim zaten. Başkası olsa yazamazdım daha. Kendime o eziyeti de çektiremezdim. 

Burnuma yaklaştırıp kokusunu içime çektim. Yumuşatıcıyla karışık parfüm kokusu vardı. İçimdeki deli, sana getirirken sıkmıştır dedi. Saçmaydı belki ama öyle gelmişti işte. Elime dokunmasına gerçekten anlam verememiştim. Belli edecek bir şey olmamıştı umarım. Geç kalmamak için çantamı alıp hırkayı dolabıma sakladım. 

Evden çıkıp hızlı adımlarla minibüse ilerledim. Kısa sürede gelince bindim. Parayı verip boş bulduğum yere oturdum. Havalar soğuduğundan okul tişörtümün üstüne sweat giymiştim. Cebinden kulaklığımı çıkarıp müzik açtım. Uzaklara Savrulalım çalmaya başladığında yolu izleyerek dinlemeye başladım. Yanıma birisi oturduğunda birbirine değen bacağımızla irkildim. Döndüğümde bunun Ata olduğunu gördüm. 

Nefesim tıkanırken, kalbim hızlandı. Şarkının tam o an sözleri daha da anlamlı geldi. 

'Beni Kаlbinde Öldürsen De
Hаlа Her Şаrkımı Sаnа Yаzаrım
Soğuk Rüzgаrlаr Vаr Yüzünde
Bаnа Son Kez Bаk, Uzаklаrа Sаvrulаlım'

Gözlerimizin ayrılmasına sebep olan sarsılan minibüstü. Önümdeki koltuğa tutundum. Ata'nın kolu önüme uzanmışken ileri giden bedenimi hafifçe geri çekti. "Günaydın" diyerek boğazını temizledi.

"Günaydın" dedim kısık sesimle. Şarkı çoktan bitmiş yenisi başlamıştı. Onu bile fark etmediğimden çıkarıp cebime attım. Gözlerimi yandan ona çevirdiğimde yeniden elimde olduğunu gördüm. Hafif kıvrılan dudaklarıyla kaşlarım çatıldı. Ben de elime baktığımda ne olduğunu anlamaya çalışıyordum. Açık renk ojenin bulunduğu elim oldukça normaldi. Ojeye son senemizden dolayı laf etmemeleri işimize geliyordu. 

"Okulda fikrin değişir diye erkenden yakalamak istedim. Yoksa bu saatteki minibüse pek sık binmiyorum, biliyorsun."

"Nereden bilebilirim ki? Denk gelmedik  gerçi." diyerek bozmadım. Okulun durağına geldiğimizde diğer öğrencilerle birlikte indik. Yan yana yürürken ikimizin duyacağı bir seste konuşmaya başladı.

"O gün bir anda patladım,özür dilerim. Kalbini kırmak istememiştim Arya. Bana kızgın olmanı da istemiyorum. O zamanlar sana karşı bir hissim olmadığından üzmemek adına uzaklaşmıştım. Şimdi böyle olma bana karşı,lütfen. "

Özlediniz miii? Bir süredir bölüm atamamıştım. Şimdi yine sizlerleyim :)

Bölümü nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bekliyorum

Gelecek bölümde görüşmek üzere

Basketçi |                                              Yarı Texting/ TamamlandıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin