Tajomstvo 🤫

2.5K 70 4
                                    

.........Max,........
"Max tak ja idem!" Zakričala mi Michel.
"A kam ako?" Prišiel som do predsiene.
"Do klubu."
"Ale nič si mi nespomínala."
"Spominala. Veď sme sa s babami o tom rozprávali u Kayli doma." Vystrela sa.
"Si si istá na nič si nespomínam." Zamračil som sa.
"Máš počúvať toto by sa Thomasovy nestalo.."
"A sme tu zase. Užasný Thomas moje zatúlane dvojča..." Ironicky som poznamenal.
"Thomas je lepší brat ako ty!" Zvýšila hlas.
"Ano jasne a môžeš mi povedať kdo sa opil a doniesol  si ako šestnásť ročný  domov kamaráta ktorý ťa takmer znasilnil. A kdo sa na Tom udrbaval namiesto toho aby ťa zachranil?!" Zvišil som a aj ja hlas.
"Thomas za to nemohol a na tom že sa smial. Bože bol iba opitý. Radčšej by som bola keby bol môj brat iba Thomas." Už kričala.
"Jasné ale to že Thomas vás tam nechal samích a ty si plakala lebo ta ten idiot Leo vyzliekal a nemala si sa ako braniť a kricala si o pomoc. A užasný Thomas spal ožratý na gauči! Keby nepridem domov Leo by ta davno znasilnil! " Kričal som.
Nič nepovedala.
"Uvedomuješ si to. A co urobil!? Nič! A na druhý deň odišiel do Paríža a už sa nevrátil. Máš pravdu mal som byť ako on a nechať Lea ta znásilniť. Prepáč odteraz mi už bude jedno čo sa bude okolo teba diať. Ale ak ti niekdo ublíži chod si za svojim bračekom Thomasom.
Ked je taký úžasný." Otočil som sa.
"Max.... Ja som to tak nemyslela. Braček" Šepla.
"Veď ma nechces za brata tak prečo ma tak oslovuješ?" Zastavil som sa.
"Max prosím ja som to tak nemyslela." Zasmoklila.
"Prosim ťa. Chod si za Thomasom vždy si ho mala viac rada ako mňa. Lenže nikdy si si neuvedomila že na teba vždy sral a  nechranil ťa nepodporoval ťa. Ani na jednom z tvojich zápasov nebol. Ja som ťa mal vždy rád snažil som sa ťa chraniť na každom z tvojich zápasov som bol. A podporoval som ťa. Teda dokedy si mi nepovedala že by si bola radčšej keby bol tvoj brat iba Thomas.." Odišiel som. Naozaj som bol ranený tým čo o mne povedala.
"Braček." Vzlikla.
Maš ho v Paríži. Pomyslel som si. Vyšiel som do izby zavrel som dvere. Pozrel som na fotku kde som ja a Michel. Stojime na záhrade u babky. Mam dva roky a Michel má rok držim ju za ruky a ona stoji. Hneď vedla tejto fotky mám dalšiu fotku na ktorej som ja a Thomas a Michel. Mali sme štrnásť rokov a Michel mala trinásť rokov. Boli sme v parku Thomas tam stoji zo svojou frajerkou a ja mám na chrbáte Michel. Prehrábol som si vlasy a z hlboka som sa nadýchol. Prešiel som ku stolu so skrinkami. Jedná bola na kľúč. Klúc som vytiahol zo šufliku. Odomkol som si skrinku a vytiahol som s nej krabičku. Nemal som ju v rukach dva roky. Otvoril som krabičku a vytiahol som z nej fotky previazané gumičkou. Sadol som si na stoličku a rozgumičkoval som fotky. Pozrel som prvú. Bol som tam ja a Kayla mal som ruky prehodene okolo nej. Mal som pätnásť Kayla mala štrnásť. Chodili sme spolu. Na druhej fotke bola zas Michel a Daniel. Predtým tiež spolu chodili. Michel a ani Kayla si na to nespomínajú. Keď mali pätnásť išli s Thomasom ktorý bol opitý a oni dve s nim autom mali ťažkú autonehodu. Thomas mal iba chvilkovú strátu pamäťe. No babám sa pamäť už nikdy nevratila. Kayla o ničom nevie ani o tom že mala niaku autonehodu namýšla si že vtedy iba odpadla. Michel si mysli že v nemocnici bola iba pre to že ju vyšetrovala keď ju takmer Leo znasilnil.
Tak strašne chcem aby si Kayla spomenula. Ale to sa zrejme ani nestane. Fotky som dal do krabičky a tú som vložil do skrinky zamkol som ju. Ľahol som si do postele.
Dvere sa potichu otvorili.
"Max spíš." Michel mala ešte uplakaný hlas.
Otočil som sa k nej tvarov.
"Čo chceš?"  Michel prišla k posteli.
"Prepáč.... Môžem?" Ukazala na miesto vedla mňa.
"Ako chceš."
"Max mal si pravdu.. Prepač že som ti povedala to čo som ti povedala. Nechcela som. Mam ťa rada braček." Obiala ma.
"Ale ak sa so mnou nechces rozprávať stačí povedať." Odtiahla sa.
"Poď sem." Stiahol som ju za ruku do objatia.
Michel ma stisla.
"Nemala by si ísť do baru?"
"Nie pisala som babám že mi neni dobré a ostanem doma."

Bia😏

Takže dnes s pohľadu Maxa dúfam že sa vám pačila dnes dalšia len neviem chcete s pohľadu Maxa alebo Kayli?

Hokejista a ja✔️ (Prebieha Oprava) Where stories live. Discover now