Πολυ αργα

22 4 0
                                    

[Πεμπτη 3 Απριλιου]

Pov του Jungkook

"Jungkook! Κατεβα αμεσως!" Ακουσα την μαμα μου να ουρλιαζει κατω, ετσι σηκωθηκα απο το κρεβατι μου και κατευθυνθηκα με αργα βηματα προς το σελονι. Δεν ειχε νοημα να συζητησω μαζι της. Οταν κατεβηκα απο την τελευταια σκαλα, ειδα την μαμα μου να ειναι στο διαδρομο μου.

"Γιατι;" Ρωτησα ενω προσπαθουσα να δω τι ηταν τοσο λαθος που επρεπε να κανει μια σκηνη απο αυτο.

"Αυτα τα ρουχα ειναι δικα σου;" Με ρωτησε η μαμα μου και εκλεισα τα ματια μου. Ηταν τρεις ημερες απο τοτε που επεστρεψα απο τις ΗΠΑ και η ηδη η μαμα μου φωναζε για τα παντα.

"Ναι. Γιατι;" Γερνω το κεφαλι μου.

"Σε αφησε ο πατερας σου να εχεις τα ρουχα σου πεταμενα στο σπιτι;" Ρωτησε η μαμα και χαμογελασα γρηγορα.

"Λοιπον ναι" Σηκωθηκα και ειδα πως τα ματια της μαμας μου αρχισαν να φλεγονται.

"Λοιπον τωρα που ζεις σε αυτο το σπιτι, πρεπει να παραλαβεις τα πραγματα σου! Αυτα τα ρουχα ειναι ολα βρεγμενα!" Η μαμα χτυπησε το ποδι της στο εδαφος και εγω γελασα απο μεσα μου.

"Ναι γιατι εχθες, οταν πηγα να ελεγξω το νεο μου σχολειο, εβρεχε για τα καλα." Την εξηγησα και ειδα να κυλα τα ματια της.

"Καλα τελος παντων. Απλα βεβαιωσου οτι δεν θα βλεπω πια τα ρουχα σου πεταμενα στο σπιτι." Με εγκατελειψε και επεστρεψε στην κουζινα. Σηκωθηκα απο το καναπε και πηγα να παρω απο το πατωμα το σακακι και την τσαντα μου. Πηγα το σακακι μου στο μπανιο για να στεγνωσει εκει πριν ανεβω τις σκαλες θυμηθηκα οτι ξεχασα την τσαντα μου οποτε πηγα και την πηρα απο το μπανιο.

Πηγα στο δωματιο μου, εριξα την τσαντα μου στο πατωμα και πηδηξα στο κρεβατι μου. Δεν καταφερα να ξαπλωσω γιατι ακουστηκε ενας ηχος απο το πατωμα. Στην αρχη νομιζα οτι δεν ηταν τιποτα, αλλα συντομα ακουσα πιο περιεργος θορυβους απο το πατωμα του δωματιου μου, οποτε δεν μπορουσα να καθισω.

Αφου σηκωθηκα κοιταξα στο πατωμα.Κοιταξα το αγνωστο τηλεφωνο στο πατωμα.

Κοιταξα το αγνωστο τηλεφωνο στο πατωμα

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
ΚΙΝΔΥΝΟΣ (J.JK FF.)Where stories live. Discover now