3. fejezet

63 6 1
                                    

Mint minden reggel, a mai is szörnyen indult. Ugyanis ahogy felkeltem rögtön rohantam is hányni. Manapság folyton ez van, ilyen ha az ember rákos. Egyszer csak ezt vettem észre, hogy egy tetovált kéz fogja hátra a hajamat. Nagyon rosszul voltam. Dr. Styles segített föl a wc mellől és kísért az ágyamhoz majd segített lefeküdni.
- Mióta vagy ilyen rosszul?- Kérdezte aggodalmasan.
- Az utóbbi két hétben mindig ez van.- Mondtam.
- Ha nem tudnám hogy, leukémiával kezelünk, azt mondanám terhes vagy.-Nevettünk mert viccesnek találtam amit mondott, ezzel is próbálta oldani a hangulatot 
- Na de viccet félre téve, az lesz a legjobb ha bekötünk egy infúziót nehogy véletlen kiszáradj itt nekem. - Monda mosolyogva. Azzal nyújtottam is felé a jobb kezemet.
- Ez így nem lesz jó. A bal kezedbe kéne.- Félve adtam oda neki a bal kezemet.
- Ez meg mi a fene?!- Mordult fel mérgesen Dr. Styles amikor meglátta a csuklómat.
- Mármint...Öhmmm...Izé...Mire gondol?
- Ne játszd nekem itt a hülyét Lara! Mire gondolok szerinted?! Hát ezekre a vágásokra a karodon.
-  Azok már ...nagyon régiek, még évekkel ezelőtt csináltam,amikor még a szüleimmel laktam.
- De mégis miért?- Kérdezte még mindig ingerülten 
- Azért mert nagyon elhanyagoltak és nem törődtek velem és nagyon magányos voltam meg a suliban is mindenki utált mert a családom gazdag és mindenki azt mondta, hogy csak elkényeztetett hülye újgazdag liba vagyok, meg amúgy is utáltam magam és csak akkor tudtam abba hagyni amikor a legjobb barátom lett Niall, amikor a mi sulinkba kezdett járni, mert Londonba költöztek Californiából.- Fakadtam ki teljesen 
- Jaj, Istenem el sem tudom képzelni, hogy ilyen idősen valakivel ennyi szörnyűség történjen mint veled. Shhh semmi baj gyere ide. Nem lesz semmi baj. - Azzal Dr. Styles leült az ágyamra mellém átkarolt, betakart és úgy vigasztalt. Az sem zavarta hogy összekönnyezem az orvosi köpenyét. Amikor már megnyugodtam beadta nekem az infúziót és azt mondta hogy ebéd környékén még majd rám néz. Azzal kiment a kórteremből és én mivel mostanság elég fáradt vagyok meg ugye a betegségem miatt, nem sokkal később el is aludtam.

Sziasztok! Itt egy újabb rész! Légyszi kommenteljetek, csillagozatok ha tetszett.
Puszi neketek 😘

Dr. StylesWhere stories live. Discover now