24. Rész

443 11 0
                                    

¬Taehyung szemszöge¬
Megkértük G-t hogy nyomozzon egy kicsit a lány hogyléte után és mivel ő sok Monsta x-es őrt ismer megzsarolta az egyiket a családjával, hogy figyelje ki melyik szobában van a lány és milyen állapotban.
Feszengve vártuk, hogy betoppanjon a fiú aki ebben a percben nyitott be és eléggé komor fejet vágott. Szemei pirosak voltak arcát pedig könnyek áztatták. Szóval nem jó hírek.
-Szólalj már meg! -ment idegesen Jimin a fiú felé ezért 2-en lefogták és visszaültették helyére.
-Azt... Azt mondta az őr. Hogy.. Hogy a keleti szárnyban van a második emeleten balra a folyosó végén lévő nagy ablak melletti szobában. - gördült le egy újabb könycsepp az arcán. Sose láttuk még ilyennek.
-Azt mondd már, hogy hogy van barom! - kiáltott rá újra Jimin mire a fiú lecsúszott a földre és újra belekezdett.
-Pont azt az őrt fogtuk ki aki Jia szobályánál szokott lenni 0-24-ben. És elmondása szerint a lány minden nap sírva alszik el. Minden nap megerőszakolja I. M, minden nap megveri. A lány szemei alig látszanak annyira be vannak dagadva, minden testrészén foltok vannak. - temette kezébe az arcát összetört fiú.
Jimin fel állt majd le is zuhant a földre. Elájult.
Én sem tudtam mást tenni minthogy kezembe temessem az arcom.
Egyébbként Neul és Nam azóta összejöttek és próbálják egymásba önteni a lelket.  Azóta mióta Jia itthagyott minket senki sem nevet. Alig beszélünk egymással. Mindenki próbálja ki találni mi lenne a legjobb terv. Percek után Jimin végre újra felkelt.
-A legrosszabbat még el sem mondtam. - folytatta G.
Féltem, hogy ezek után még mi lehet rosszabb.
-Tegnap az őr hallott furcsaságokat. Azt, hogy I. M tegnap ujra megpróbálta megerőszakolni de Jia könyörgött hogy legalább egy nap ne csinálja vele. Elmondása szerint I. M erre bedühödött és valami olyat mondott, hogy most rosszabbat tesz vele mint ha megfektetné. Hangos sikítások lepték el a házat ami egy idő után abba maradt és I. M tetőtől talpig véresen lépett ki a szobából. A lány elvileg nem kelt fel csak hajnal tájt. -ez mégjobban elszörnyülködtetett minket. Hogy tehetik ezt egy ártatlan lélekkel!? Erre felpattantam és el kezdtem a berendezéseket összetörni. Próbáltak leállítani de nem ment nekik.
-Tae.. - fogta meg valaki a vállam és egy női hangot hallottam magam mögül.

° Rabul ejtve ° (Jimin ff.) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now