12. Rész

570 19 0
                                    

¬Jimin szemszöge¬
Mivel holnap este lesz a bál még ma elmegyünk vásárolni a lányokkal valami ruhát. Én Neullel megyek csak, hogy szemmel tarthassam közben Taet.
Neul már a 6.-ik ruhát próbálja fel mire én rábolintok az egyikre ami nem is olyan csúnya.

Jia viszont most ruha téren nagyon vissza fogta magát mivel egy fehér egybe overált fog felvenni csillogó fehér magassarkúval valamint felső fedetlen bőrét egy fekete kissé fordozódó középhosszú giccses gombokkal ellátott lepel szerűség fogja fedni.

Tetszik ez a visszafogott énje de mint mindenki tudja ez csak megtévesztés mivel belül egy vadmacska.

×Másnap este×
¬Jia szemszöge¬
Megkell mondjam nemrossz összeállítást hoztam létre de Neul még mindig ezerszer leköröz. Már rajtam vannak a ruháim és a fejem is rendben van, már csak várom, hogy Neul kiszabaduljon a gardróbból hogy megmutathassa mit hozott ma össze.
A lány lassú mozdulatokkal kivánszorgott majd én csak elképedtem. Igazam lett. Százszor jobban nézett ki nálam. Fekete haja fel volt fogva egy laza kontyba sminkje pedig egy kicsit erős volt de annál jobban kiemelte arca minden vonását.
Leérve minden szem ránk szegeződött. Nagyon helyesek voltak mind kiöltözve, kivéve Jimint mert őt figyelembe se véve elsétáltam mellette

¬Jimin szemszöge¬
Kicsit fájt hogy csak így elmegy mellettem és levegőnek néz. És ezért is hiába hogy gyönyörűen nézett ki ezzel a szolid ruhájában és őrjítő illatával megfogadtam hogy a maffia vezér nem fog senki után teperni! Egy lány sem ér meg ennyit, főleg nekem aki megkaphatna bárkit.

¬Taehyung szemszöge¬
Odaérve Jiától elvették a katanát tőlünk pedig a fegyvereinket. Jimin kicsit furán viselkedik mostanában, jobban visszavett a szoknyavadászatokból, habár én is de csak is Jia miatt. De az ő okát nem igazán tudom mivel Jia ignorálja őt amit szintúgy nem értek.
Jimin le sem ült az asztalunkhoz már is célba vette IU-t, az elkényeztetett libát aki játsza a szende szűz kislányt közben meg már az egész maffia átment rajta amit nem is értek hisz nem is olyan jó az ágyban ahogy azt csiripelték a madarak. Szóval ennyit arról, hogy Jimin vissza vett magából. Jia egy ideig feszülten nézte őket de utánna már nem érdekelte a dolog mivel odament a pulthoz és töltött magának valamit. Persze amilyen gyönyörű máris rácuppant a Big Bang-es GDragon. Sajnos most nem igazán láthatom egyes arcvonásait mivel álarc van rajta és mindenkin. Hallottam hogy a mondata végéhez hozzá teszi, hogy barom ezért odamentem már én is.
-Történt valami? - vetek szúrós pillantást a fiúra akinek még most is levakarhatatlan a mosolya.
-Csak felszeretném kérni a lányt egy táncra, de nem mondja el a nevét sem. -mérte végig Jiát
-Egy tánc baromarcú és leszállsz rólam - tette karba a kezét a lány
-Rendben. - gondolom bejön neki a vadóc stílusa és hogy nem kaphatja meg ezért mégjobban vágyik rá.

° Rabul ejtve ° (Jimin ff.) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now