3.

25 0 0
                                    

,,Vaši mají nové auto, Lilian?" zeptá se Eric, který mě pevně drží v náručí.

,,Přišla ti má zpráva?" kladně kývne hlavou a vydá se do obývacího pokoje. ,,byl to Styles," Eric se zastaví. ,,jo," falešně se zasměji. ,,ten Harry Styles." posadím se.

,,Kvůli němu odjela Christina," Eric do Christiny byl zamilovaný už od školky, ale ona byla zaslepená 'láskou' k Stylesovi. ,,proč tě přivezl on?" zamračí se.

,,Můj otec se s ním přátelí, hádám, že se poznali v práci. Včera ho k nám přivedl, dokonce tam i přespával," oznámím mu. ,,mamka mě nemohla odvést a on se nabídl." pokrčím rameny.

,,Je to hajzl," zanadává. ,,donesu ti nějaké pití, hned jsem tu," kývnu na svého přítele. ,,lidi začnou chodit až na večer. Chtěl jsem, aby jsi přišla dřív a pomohla mi s přípravou jídla." znovu se posadil vedle mě.

,,Pomůžu ti s čímkoliv bude potřeba, ale v sedm odcházím," Eric se na mě smutně podívá. ,,víš, že nemám ráda tyhle tvé párty. Bude tu spousta lidí, které ani neznám. Ty mě tady necháš samotnou a půjdeš si užívat."

,,To je pravda," oba dva se zasmějeme. ,,co Emily? Jak reagovala na to, že vám po baráku chodil Styles?"

,,Dneska spolu mají randa. Bere ji do nahrávacího studia," Eric se zasměje. ,,však víš, že je do něj zamilovaná." napiji se.

,,Jak jinak," upraví si vlasy. ,,hádám, že mu tvoje mamka udělala ten její dokonalý salát," souhlasně kývnu a usměji se. ,,to se dalo čekat," postaví se. ,,jdeme na to jídlo?"

,,Jdeme na to jídlo."

°

,,Jdu tam," vykřiknu, když uslyším zvonek. ,,zdravím, pojďte dál," pozdravím lidi, které jsem v životě neviděla a pustila je dovnitř. ,,první hosté." dojdu k Ericovi.

,,Začíná to dobře," usměje se. ,,teď jdu já," vyskočí na nohy, když se znovu ozve zvonek od dveří. ,,zašla by jsi prosím pro pivo?"

,,Jdu na to," usměji se a vydám se do kuchyně, kde je partička kluků v mém věku, mírně se na ně usměji, vytáhnu pivo z lednice a otočím se ke stolu, na kterém leží otvírák. ,,ehm, myslíš, že by jsi mohl uhnout?" promluvím na kluka, který se na mě natiskl.

,,Myslíš, že by jsi mi mohla dát svoje číslo?" mrkne na mě.

,,Cože?" zasměji se. ,,Tak takhle kluci balí holky?" nadzvednu obočí. ,,Natisknete se na ní a myslíte, že vám dá svoje telefonní číslo?" mírně do něj narazím, když se ho pokusím obejít. ,,Svoje číslo ti nedám," oznámím mu, když se k němu otočím zády a natahuji se pro otvírák. ,,zkus to na někoho jiného."

,,Ouu," při odchodu z kuchyně uslyším smích kluků z jeho party. ,,ta ti dala kámo."

,,Dobře myslím, že je čas odsud odejít, Ericu," oznámím svému kamarádovi, který se baví s blonďatou dívkou. ,,ten kluk v kuchyni se na mě doslova nalepil a chtěl moje číslo." vysvětlím mu, když mi konečně začal věnovat pozornost.

,,Lidi právě začali chodit, máš půl deváté a hlavně tě nemá, kdo odvézt, venku už je tma," ukáže k oknu. ,,pojď si užívat.."

,,Promiň," ukážu na mobil, který mi začal zvonit. ,,Emily? Co potřebuješ?"

,,S Harrym jsme dojeli domů, všimla jsem si, že jsi tady nechala dárek pro Erica," praštím se do čela. ,,Harry nabídl, že by ti ho přivedl."

,,Cože?! Ne!" vykřiknu.

,,Už je na cestě, Lilian," oznámí. ,,snaž se na něj být milá." telefon zavěsí.

,,Sakra," zanadávám. Nemám zapotřebí, aby mě svět viděl s Harrym Stylesem. Nechci být na hlavní straně bulváru s titulkem "Našel si Harry Styles další dívku na jednu noc? Nebo je to něco vážného?" nepotřebuji se proslavit kvůli člověku jako je on. ,,co tady sakra děláš?!" vykřiknu, když uvidím černou audi. ,,Jdi zpět do toho auta!"

lost Where stories live. Discover now