2.

40 0 0
                                    

Dvě hodiny jsem byla zavřená ve svém pokoji a snažila se ignorovat smích mé matky a sestry, které každou chvíli měly záchvaty smíchu, protože zrovna Styles promluvil. Slyšela jsem každé slovo, které kdokoliv v domě řekl, litovala jsem slabých zdí v tomhle domě. Můj otec nebyl slyšet ani jednou, protože ho Emily a matka nepustily k slovu. Litovala jsem ho, protože to muselo být vážně k nevydržení, má sestra Stylesovi pořád chválila vlasy, tetování a hudbu, kterou skládá. Matka se ho ptala jestli má dívku a jestli nechce další várku jejího dokonalého salátu. A to mě sakra naštvalo, protože moje matka má nejlepší salát.

,,Teď prostě sejdeš ty schody a ten salát si vezmeš," přeříkávala jsem si svůj plán, když v domě nastalo hrobové ticho a rodiče se sestrou se vydali do svých ložnic. ,,jde se na to," sešla jsem schody a vykročila do kuchyně. Otevřela jsem lednici a usmála se nad nálezem. ,,mňam." skousnu si ret a vyndám mísu se salátem, který položím na kuchyňskou linku. Vytáhnu menší misku, do které si naberu salát, zbytek vrátím do lednice a už se konečně věnuji malé misce mého oblíbeného jídla.

,,Taky jsem se tak cpal," salát mi zaskočil, když uslyšela ten hrubí hlas. ,,sakra holka, co děláš." když se začnu dávit přiběhne ke mě a dlaní mě praští do zad.

,,Co ty sakra děláš," vysoukám ze sebe a postavím se. ,,málem jsi mě zabil, idiote," zamračím se. ,,a co tu sakra děláš?!" až teď si uvědomím, že přede mnou stojí samotný Harry Styles.

,,Vaši do mě nalili pár skleniček vína, nemohl jsem odjet. Nabídli mi přespání." vysvětlí.

,,Měl jsi si zavolat taxi a nebo jednoho z tvých bodyguardů." chuť na salát mě přešel.

,,Tuhle reakci jsem nečekal. Většina holek by si mě v téhle situaci fotila a nebo by se na mě rovnou vrhla." nahlas se zasměji.

,,Dovolte mi se zasmát pane Stylesi," zasměji se nad jeho egem. ,,já nejsem jako většina holek. Nepoblázníš mě jako Christinu, Stylesi," řeknu vážně. ,,jdi odkud jsi přišel a buď tak laskav nepromenáduj se po mém domě jakoby ti patřil." ramenem zavadím o to jeho a vydám se do svého pokoje, ve kterém se následně zamknu.

Měla jsem chuť brečet a vykřičet mu do tváře všechny nadávky, které mě v tu chvíli napadly. Jenže celé má rodina toho idiota dole obdivuje a berou ho jako vlastního syna.
I když jsem netušila, že se můj otec přátelí zrovna s Harrym Stylesem jeho reakce, když jsem mu před týdnem ukazovala jeho fotky s různýma dívkama jeho reakci jsem nepochopila. Zastával se ho, říkal, že je mladý a že je správné si užívat život dokud je třeba. Teď mi to dává smysl, zastával se svého přítele. I když má rodina neměla ani tušení, že Christina odešla kvůli Stylesovi pořád jsem nechápala, proč se ho zastávali, když mého kamaráda Erica odsuzují od té doby, co ho znají a to chodí jen na párty, nemá každý týden jinou dívku, jen si užívá volné víkendy. Tohle mi v hlavě kolovalo celou dobu od potkání Stylese.

,,Lilian?"

,,Co potřebuješ, Emily? Už je skoro půlnoc měla by jsi spát." upozorním svojí sestru, která zrovna stála za mými zavřenými dveřmi.

,,Slyšela jsem tvůj rozhovor s Harrym," rychle se postavím ze své postele a zanadávám. ,,co si myslela, když jsi říkala, že tě neoblbne jako Christinu? Oni dva se znali?"

,,Sakra," popadnu se za hlavu. ,,tohle by jsi neměla řešit, Emily. Jsem unavená, dobrou noc," když jsem uslyšela kroky oddychla jsem si a posadila se na postel. ,,bože, tohle bylo těsný," popadla jsem se za hlavu, prudce jsem si lehla a zavřela oči. ,,měla by jsi jim to říct, Lilian," prudce jsem své oči otevřela. ,,sakra teď mluvíš i sama se sebou." praštila jsem se do hlavy a záporně kývla.

Pro Erica:
Neuvěříš, co se mi dneska stalo. Těším se na zítřejší oslavu, mám tě ráda.

Zprávu jsem odeslala svému příteli a mobil odložila na stůl, převlékla jsem se do pyžama a vrátila se do postele, ve které jsem s myšlenkami na Christinu spadla do říše snů.

°

,,Přeji dobré.." zastavila jsem se v pohybu, když jsem si všimla Stylese na mém obvyklém místě u stolu. ,,mami slíbila jsi mi, že mě hodíš k Ericovi na tu oslavu." připomněla jsem ji.

,,Lilian, holčičko moc mě to mrzí, ale volali mi z práce, že to na paní Coressovou přišlo a svojí holčičku porodí, co nevidět a přivezli paní, která má rizikové těhotenství. Budu v práci celý den," pobíhá po kuchyni a balí si věcí do své kabelky. ,,taťkovi z práce volali také, moc mě to mrzí, ale budeš si to muset nějak zařídit." políbí mé líčko a vyběhne z domu.

,,Tak dobře," posadím se a přemýšlím, kdo by mě z mých kamarádů odvézt. Jenže to bude nejspíš problém, protože nikdo z nich víkendy netráví v blízkosti domova. ,,sakra."

,,Já tě tam hodím," málem bych zapomněla, že je se mnou v místnosti Styles. ,,s Emily jsme domluveni, že ji vezmu do svého nahrávajícího studia, ještě spí takže mám čas a mohl bych.."

,,Dobrá," skočím mu do řeči. ,,ale jen, proto že nemám nikoho, kdo by mě tam mohl odvézt a na tu oslavu chci," přísně se na něj podívám. ,,ve dvanáct už tam mám být, což znamená, že na půl hodiny." Styles se postaví a kývne hlavou.

,,Jdi do auta, hned jsem tam," hodí po mně klíče a vyběhne schody do druhého patra. Vydám se před rodinný dům a všimnu si černé audi. Otevřu dveře a sednu si na místo spolujezdce. ,,promiň, ale musel jsem dát vědět tvé sestře kdyby se náhodou probudila."

,,Sladký." protočím očima.

,,Cože?"

,,Máš v plánu ji zneužít a poté dělat, že žádná Emily Herweyová neexistuje?" otočím se na něj. ,,Udělal jsi to spoustu dívkám, proč by ona neměla být výjimka?"

,,Vím, že mě nenávidíš, ale tvé sestře je jen šestnáct." mírně otočí hlavu na pravou stranu, aby si mě prohlédl.

,,To Christině bylo taky," naštvaně zabručím a co nejvíc se natisknu na dveře od auta a otočím hlavu k okénku.

,,Nemám tušení, kdo je Christina."

,,Jsi takové hovado Stylesi," vyprsknu. ,,samozřejmě, že nevíš, kdo to je," auto se zastaví. ,,už si vzpomínáš?!" ukážu mu fotku své bývalé nejlepší přítelkyně, která ho donutí kývnout hlavou. ,,Děkuji za odvoz!" prásknu dveřmi od auta.

lost Where stories live. Discover now