17.

2.6K 155 36
                                    

Miután vége lett a filmnek éppen felállni készültem hogy minél hamarabb elhagyjam a kis termet amit aktuálisan átalakítottak egy moziteremmé. Viszont valaki nem hagyott elmenni. Tom a kezemet megfogva rántott vissza a székre és mellé lehuppanva kerültem a szemkontaktust. Soha nem gondoltam hogy ezt a filmet így fogjuk végig nézni. Abban reménykedtem hogy még mindig együtt leszünk és mosolyogva egymás kezét fogva nézzük végig, aztán a buli után eltöltünk egy romantikus estét valamelyiküknél. De ez nem így alakult.

- Mit akarsz Tom? - emeltem rá kérdő tekintetem.

- Beszélni - felelte a suttogásnál is halkabban.

-Tom ezt már megbeszéltük - sóhajtottam fel halkan. - köztünk nem lehet semmi...többé már nem...- szabadítottam ki a kezem a szorításából. Már éppen elindultam volna kifele mikor előttem termett. Fogalmam sincs hogy került oda ilyen gyorsan.

- Nem engedlek el ilyen könnyen - suttogta mélyen belenézve szemeimbe.

- Mit fogsz csinálni? - húztam fel kihívóan a szemöldököm. Bevallom tetszett hogy harcol értem. De nem felejthettem el hogy mi a legjobb neki.

- Azt amire lassan hónapok óta várok - zárta be a köztünk lévő távolságot majd ajkait az enyémeknek nyomta. A meglepődöttségtől teljesen lefagytam. Ám ajkaim hamarabb cselekedtek mint hogy átgondoltam volna hogy mit kéne csinálnom így viszonoztam szenvedélyes csókját.


Tom szemszögéből

Mikor ismét megízlelhettem édes ajkai ízét boldogság járta át a testemet. Éreztem ahogy az összes érzékszervem rá fókuszál. Mikor viszonozta a csókom elszántam magam és újabb szenvedélyes csókot leheltem piros ajkaira.

Ari a hajamba túrt míg én erősen markoltam a derekát.

- Ezt nem szabadna - suttogta lihegve, viszont magának ellent mondva újra táncba hívta ajkaimat.

- Ellent mondasz magadnak - húztam magamhoz még közelebb.

- Sokszor előfordul - bólogatott majd egy utolsó csók után elvált ajkaimtól. Hirtelen hiányt éreztem. Kellett. Szükségem volt rá. Egyszerűen nélküle nem tudnék élni. Ha ő nincs semmi nem kerek. Én sem...

- Tom - ejtette ki hallkan a nevem - Nem szabad - próbált kibújni szorításom alól.

- Miért nem Ariana? Nem érted hogy ezzel nem védesz meg semmitől? Inkább olyan mintha egy szakadékba löknél. Ezerszer elmondtam már...Nem tudok nélküled élni. Kérlek ne csináld ezt - kerestem kétségbeesetten a tekintetét miközben ő kerülte az enyémet. Ezt megelégelve álla alá nyúlva fordítottam magam felé a fejét. Tekintetében rengeteg érzelmet láttam. Tudtam hogy magában éppen harcot vívnak az érzései és a józan esze. Minden vágyam volt hogy az érzései győzzenek.

- Azt akarom hogy neked a legjobb legyen - nézett szemeimbe. Nem hiszem el milyen makacs. Soha nem fog igazat adni nekem. - Tényleg úgy gondolod hogy ha miattam vége lenne a karrierednek is velem maradnál? - a tekintete félelmet tükrözött. Félt hogy elutasítom. Pedig ez soha nem fog megtörténni. A karrierem és minden más már nem tud boldogságot okozni ha ő nincs ott velem hogy ezt mind átélje...velem.

- Biztos vagyok benne hogy mindent feladnék érted - bólintottam határozottan mire egy óriási vigyort eresztett meg felém.

- Szeretlek - csókolt meg amit én örömmel viszonoztam.

- Amíg az univerzum össze nem omlik - döntöttem össze a homlokunkat.

Ezek után a partin mindenki megtudta hogy kibékültünk és boldogan fogadták a hírt. Büszke voltam hogy magam mellett tudhattam egy ilyen nőt mint Ariana. Szerettem akármi is legyen...Ő az akit soha nem bántanék meg.

Itt is van az újabb rész ééééssss boldogokkkk! Végre! Jó nem sokáig de! Most azok!😆 Gondoltam a mostani részt leginkább Tom szemszögéből írom hogy kicsit azt is lássátok ő hogy érez! Remélem tetszett és nem okoztam csalódást! Nagyon szépen köszönöm hogy ennyien olvassátok és már a 15K olvasót is átléptük ami számomra megtisztelő. Soha nem hittem hogy ennyire fogják szeretni a történetem❤️ úgyhogy köszönöm nektek❤️❤️ az előzetest megváltoztattam mert végül nem úgy alakultak a dolgok kettőjük között ahogy legelőször terveztem. Hanem hát hogy is mondjam. Sokkal jobb lett mint terveztem és ennek nagyon örülök😅❤️
A következő részig szép reggelt/napot/estét❤️

Barátok?  //Tom Holland (befejezett)Where stories live. Discover now