10.

3.5K 201 26
                                    

Már nagyjából fél órája buliztunk de eddig nem láttam Jacket. Éppen Mikkal ittuk a harmadik felesünket amikor két erős kart éreztem a derekam köré fonódni. Először megilyedtem de meghallottam egy ismerős suttogást a már jól ismert becenévvel.
- Hello bébi rég láttalak - ez Jack - már azt hittem hogy soha nem látlak többet.
- Szia Jack - fordultam meg karjai között és öleltem át.
- Tudod mennyi ideje várok erre a pillanatra? - kérdezte tőlem de nem hagyta hogy válaszoljak - Amikro halottam hogy haza jöttél nem mertelek fehívni mert féltem hogy azért nem hívsz mert....- és akkor olyat láttam amit egész életemben csak egyszer....Jack szemei könnybe lábadtak - elfelejtettél és nem akarsz rólam többet hallani....hogy már nem szeretsz - mondta miközben a könnyei patakokban folytak le az arcán.
- Ne legyél hülye Jack soha nem felejtettelek el - kezdtem el én is sírni és a  nyakába borultam.
- Azt hittem soha nem látlak újra hercegnő....ami óta elmentél egy lánnyal sem voltam. Egyikre sem tudtam úgy nézni...senki nem tudta kitölteni azt az űrt a szívemben csak te....- nézett rám. Én pedig nem tudtam eldönteni hogy mit mondjak. Igent akartam mondani.Itt állt előttem a fiú aki egykor életem legfontosabb ember volt. Aki mellettem állt. Aki el tudta velem feledtetni Tomot. Aki szeretett. Aki életemben majdnem mindenben az első volt. Akit szerettem és még most is szeretem. Emlékszem hogy amikor vissza jöttem meg akartam keresni és megbeszélni vele a dolgokat de aztán találkoztam Tommal. Vele aki újra elrabolta a szívemet. Akire mindig számíthattam és amikor elvesztettem a hiánya megölt. Most pedig újra itt van nekem. De soha nem fog többet érezni. Ott van neki az a sok csodás lány akit ismer. Akik sokkal szebbek, okosabbak és csinosabbak nálam. Akik ezerszer több dolgot tudnának adni neki mint én. Akikkel jobban mutatna. Akiket mindenki jobban szeretne a környezetében. Akik gyönyörűek. Ő pedig mindegyiket megkaphatja. Soha nem kellenék én neki. Ezt el kell fogadnom. De egyszerűen nem megy. Szeretem. Ennyi. Nem tudok ellene mit tenni. Mindenné jobban szeretem. Ha csak egy apró kis láthatatlan mosolyt kapok tőle a pulzusom az egekbe és a szívem majd kiugrik a helyéről. Szeretem Thomas Stanley Hollandot.
Nem tehetem meg Jackkel azt hogy átverem mintha őt szeretném. Régen igenis szerettem de ez már elmúlt. Túl régen volt ez az egész köztünk, és az én érzelmeim eltűntek. És itt jöttem rá hogy az első gondolatomnak hogy igent mondjak Jacknek semmi értelme.
- Sajnálom nekem ez nem fog menni - néztem rá mire az egész társaságunk hátra hőkölt.
- Mi de miért - kérdezte döbbent hangon. Szemeiben pedig a döbbenet, fájdalom és egy kis harag tükröződött - Azt hittem hogy te is szeretsz engem - csuklott el a hangja. Fájt őt így látni. De meg kellett tennem. Hátha így neki is sikerül tovább lépni.
- Sajnálom - néztem rá - Én most megsek sziasztok! - köszöntem el és sietősen elhagytam a házat, amibe reményeim szerint soha nem kell vissza mennem.
Gyorsan hívtam egy taxit amibe bepattanva valahogy automatikusan Tom címét diktáltam. Lehet hogy az alkohol és az események hatása miatt de végül úgy voltam vele hogy mindegy akkor már oda megyek. Így gyorsan írtam neki egy SMS-t.
Szia Tomi! Bocsi hogy ilyen későn zavarlak de muszáj beszélnünk!❤️ Nagyjából fél óra és ott vagyok.
Puszi Ari😌❤️

Miután elküldtem az SMS-t úgy döntöttem hogy elmondom neki. Igen megteszem. Amíg még van bennem egy kis alkohol hátha ad erőt ha pedig nem majd kitalálok valamit. Remélem jól cselekszem....

Na sziasztok! Megjöttem az újabb résszel! Sajnálom hogy kicsit megcsúsztam de elég sok a tanulni valóm a TZ-k a felelések stb....
Szerintetek Ari megmondja Tomnak az érzéseit? Vagy nem? Lehet nem lesz rá bátorsága? Na és Tom vajon mit reagál? Na és mi a véleményetek Jackről?
Remélem tetszett a rész! Ha igen jelezd egy votetal és kérlek írjátok le kommentbe hogy eddig hogy tetszik a könyv.
Az esetleges helyesírási hibákért bocsánat! A következő részig pedig szép reggelt/napot/estét❤️❤️

Barátok?  //Tom Holland (befejezett)Where stories live. Discover now