13.

3.1K 184 22
                                    

Az értekezlet már lassan fél órája ment, eddig a javaslatok 90% -a abból állt hogy titkoljuk a kapcsolatunkat vagy szakítsunk mert ez így nem lesz jó, és árt a filmnek és a hírnevünknek.
- Nem fogunk szakítani! - kiabált Tom vöröslő arccal miközben izmai megfeszültek.
- Akkor mondjátok azt hogy az egész kamu! - kiabálta el magát Tom manegere is.
- Miért mondanám azt hogy kamu? Camilla volt kamu nem Ari! Arianat tényleg szeretem és leszarom hogy kinek mi a véleménye! Mert én igenis elmondom az igazat és felválalom a csodálatos barátnőmet! - amit mondott elképesztően meghatott viszont ez így nem volt helyén...a rajongói utáni fogják emiatt és Camilla fanjai sem lesznek odáig a gondolattól.
- Tom - álltam fel mellé majd két kezem közé fogtam a fejét. - Nem csinálhatod ezt kérlek - néztem igéző szemeibe melyekben félelem tükröződött. - Elmegyek te pedig gondold át logikusan a dolgokat...majd este beszélünk - és igen eddig tartott valószínűleg. Nem tehettem mást. Tom majd talál egy lányt akivel boldog lesz. És úgy tűnik nem én vagyok az. Kénytelen leszek ennek én véget vetni mivel pontosan tudom hogy ő ilyet soha nem csinálna. Mikor már majdnem kiléptem a teremből valaki elkapta a csuklómat és maga felé fordított. Nem lepődtem meg hogy egy kétségbeesett Tommal találtam szembe magam.
-Hé - fogtam meg a fejét.
- Nincs hé...nem csinálhatod ezt - rázta hevesen a fejét.
- Muszáj - vontam meg a vállam mint akit nem érdekel - Nem ronthatja el a kapcsolatunk a jövődet - sóhajtottam szomorúan.
- Mi most elmegyünk megbeszélni a dolgokat. Mondom mi lesz. Mi elmondjuk az igazat ti pedig nem szóltok bele. Mivel rohadtul elegem van abból hogy irányítani akartok. Értve vagyok? - beszélt kimérten Tom a manegerével és annak társaival,akik mind megszeppenve bólogattak. - Oké akkor csá - fogta meg a kezem majd kisétált velem a tágas tárgyaló teremből.
- El sem hiszem hogy ezt csináltad. Értünk. - néztem mélyen szemeibe majd csókot leheltem puha ajkaira.
- Hé - emelte fel óvatosan az államat ugyanis a csókunk után izmos mellkasába fúrtam a fejem - Szeretlek. Amíg az univerzum össze nem omlik - suttogta majd ismét ajkaimnak esett.
- Amíg az univerzum össze nem omlik - válaszoltam két csók között egy óriási mosollyal.

Na sziasztok! Itt az új rész! Kicsit rövidebb mint szokott de végre itt van! Mit gondoltok Camilla leáll és végre békén hagyja Tomot és Arit? Ha tetszett a rész jelezd egy votetal vagy esetleg írd le kommentbe a véleményed❤️ a következő részig szép reggelt/napot/estét❤️

Az esetleges helyesírási hibákért bocsi😅

Barátok?  //Tom Holland (befejezett)Where stories live. Discover now