Capitolul 2: Sex on the Beach

49 4 12
                                    


  Este ora 21:30. Centrul orașului Brașov este foarte aglomerat în această seară. Terasele abia fac față servirii clienților săi. Multe grupuri aleg vechile lor localuri, dar târziu în noapte, are loc deschiderea unui bar cu sucuri.

  Juice Bar este noua atracție a orașului. Oamenii afla din ziare, din știrile locale și de la prieteni de acest eveniment. Rețelele sociale sunt pline de anunțuri. Noul local oferă oamenilor noi băuturi, de tot felul, de la sucuri exotice până la cocktail-uri bine alese, combinații de ingrediente din diferite țări tropicale și calde. Există variante non-alcoolice, dar și alcoolice. Fiecare bautură are un nume specific, pentru starea pe care o dorești sau pe care ai dori să o simți. Dar, cu toții știm care vor fi cele mai dorite.

*

-Dragă Amelia, abia aștept sa încerc unul dintre noile cocktail-uri. Stiu deja pe care il vreau. Oare tu ce ai dori? o întreabă jucăuș Cloe.

-De unde știi ce vrei? Deja cunosti bauturile din meniu? rămânând ușor mirată studentă de la dentară.

- Da. Sunt publicate pe Facebook, pe pagina barului. Sunt oferte si pentru două persoane. Poate o încercăm.

În timp ce fetele vorbeau diverse între ele pe stradă, lui Cloe îi cad câteva bancnote din geanta ei de pe umăr. Nu își dă seama de asta și merge mai departe, liniștită.

În spatele lor, doi tineri observă cum zboară mai multe chestii in aer. Văd cum unele bancnote cad pe stradă. Unul dintre ei le prinde și începe să strige spre ele.

-Hei, fetelor. Stați! V-au căzut banii, strigând Benny in disperare.

Nu aud nimic. Își continuă drumul.

-Hei, voi. Opriti-va, va rog! adaugându se la strigăt si Vladimir.

Amelia aude un sunet ciudat din spate și se întoarce să vadă ce este. Observă doi baieți, care fac cu mâna după ele. Brusc, o oprește pe Cloe și îi spune să se întoarcă, să se uite.

-Cloe, ce se întampla? Cei doi strigă după noi.

-Oare ce vor de la noi? Hai să mergem la ei, Cloe dorind să se ia de cei doi tineri.

Cele două grupuri se întalnesc față în față.

-Bună, dragilor. Ce ați pățit de strigați după două fete frumusele?

-Bună, eu și prietenul meu mergeam pe stradă, chiar în spatele vostru. V-a căzut o sumă de bani. Din acest motiv, am strigat după voi, să vă opriți.

- Stai să verific. Oh. Ai dreptate, chiar nu mai am bani în geantă. Cred că sunt ai mei. Chiar vă mulțumesc mult pentru acest gest.

-Este ok. Poftim. Sunt ai tăi.

-Va mulțumesc mult! Eu sunt Cloe, iar aceasta este prietena mea, Amelia...

În timp ce fata vorbea cu tânărul care i-a făcut gestul de bunătate, Amelia rămâne fără cuvinte. Se uită țintită în ochii lui și îi urmarește fiecare mimică a feței sale. Îi observă ochii, apoi maxilarul bine consolidat. De când a început el sa vorbeasca, ea parcă a intrat într-o transă.

-Noi mergem la noul local, Juice Bar. Vrem sa încercăm sucuri tropicale. Ați vrea să veniți cu noi?

-Oh, ce coincidentă. Și noi ne îndreptăm tot spre acel loc. Tu ce zici, amice?

-Hmm. De ce nu? Putem lua o masă pentru toți.

-Amelia, ce zici? E ok și pentru tine?

Deodată, parca cerul a căzut asupra ei. Era prinsă admirându-l pe băiat, analizându-i cele mai mici gesturi. Se șimțea de parcă toți asteaptă un răspuns foarte important de la ea, fiind cuprinsă de rușine. Dar, dintr-o grea suflare, reușește săs pună:

Din întamplare împreunăOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz