Taukoilmoitus

297 10 4
                                    

Moi kaikki lukijat!

Mä oon nyt pitkän mietinnän jälkeen päättänyt jättää Lunar Eclipsen tauolle. Mä en osaa määritellä kauanko tauko tulee kestämään, mutta kyllä kyseessä on valitettavasti pidemmän aikaa. Oon julkaissut lukuja viimeaikoina hyvin harvoin, ja mulla on siitä huono omatunto. En oo oikein saanut kirjoitettua jatkoa vaikka oon yrittänytkin, ja pohdiskelujeni jälkeen olen päätynyt siihen, että se johtuu useammasta syystä. Mulla on motivaatio Lunar Eclipsen kirjoittamiseen aika alhaalla. Oon tarinan suhteen jumissa, sillä aikoinaan alotettuani kirjoittamaan en ollut kunnolla suunnitellut juonta; alkua, loppua ja muutamia muita kohtia lukuunottamatta. En myöskään pidä tyylistä, jolla olen tarinaa aiemmin kirjoittanut, saati tarinan todella nopeasta etenemisestä alkuluvuissa. Mulla on myös ollut viimeinen vuosi todella kiireistä koulun suhteen, ja näin tulee olemaan jatkossakin.

Oon kuitenkin Lunar Eclipsen ollessa jumissa kirjoittanut toista tarinaa, jonka kirjoitustyyliin olen paljon tyytyväisempi. En tiedä milloin tulen julkaisemaan kyseisen tarinan, saati tulenko koskaan, mutta oon päättänyt että en julkaise sitä ainakaan ennen kuin olen saanut suurimman osan sen luvuista kirjoitettua. Näin sen tarinan lukujen julkaisemisen väliin ei tulisi liian pitkiä taukoja. Kyseistä tarinaa ei kuitenkaan kannata odottaa, sillä kuten jo sanoin, sen julkaisu ei ole varmaa, ja vaikka sen julkaisisin, se ei ole tapahtumassa pitkään aikaan. Halusin tällä vain kertoa, että kirjoittamista en ole lopettanut.

Mä arvostan teidän kärsivällisyyttänne ja oon pahoillani, mutta koen tämän parhaana ja oikeimpana ratkaisuna. Nauttikaa tulevasta kesästä, stay safe.

- Queenie Amber

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 25, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Lunar EclipseWhere stories live. Discover now