79. Bölüm: part 2

965 54 28
                                    

Helööööö.... ben geldim... Ramazan ayının ilk sahur vaktinde sizlere bir sürpriz yaparım dedim ve erkenden geldim. ama baştan söyleyeyim hatalarım varsa affedin :) ;)

Ramazan ayınız mübarek olsun :) iyi sahurlar...

Bölüm şarkısı; Raviş - Güzel Kadın. isterseniz açabilirsiniz. 

multide -temsili- güzel bir baba kız var. :)

keyifli okumalar ...

*******

Kapı çaldığında daha doğrusu zile basan kişi elini çekmemiş hala çalıyordu. Alaz'dan ayrılırken söylenirken güldüm ve kapıyı açmak için salondan çıktım. Cenk'ti kesin ondan başkası olamazdı. Kapıyı açtığımda Cenk bana sırıtırken "elini biraz daha zilden çekmezsen Alaz'ın Emir abiyi arayacağına eminim. Ne konuşacağını tahmin edersin" dediğimde elini ateşe değmişcesine hızla çekip söylendi.

"Kayınçom beni sevmezken Alaz'ı nasıl bu kadar sevebilir? Ben nasıl sevilmem?" Helin'le birbirimize bakıp gülerken geçmeleri için kenara çekilip onlara yol açtım. Kapıyı kapatıp salona girdiğimde Cenk her zamanki gibi Alaz'a söyleniyordu.

"Sen benim kayınçoma n'apıyorsun anlamıyorum ki? Doğruyu söyle ilaç mı veriyorsun?"

Alaz göz devirirken "Cenk sakin ol artık" Dedi Helin gülümseyerek.

Cenk ona baktığında gözleri parlarken "ama aşkım çiçeğim abin nasıl Alaz'ı severken beni sevmez? Hani Alaz'dan bahsediyoruz. Şu herkesle kavga edebilme gücüne sahip, bir tarafı beladan kurtulmayan Alaz. Nasıl yani? Aklım almıyor."

Alaz'ın yanına oturup kıkırdarken Alaz sırıtarak cevap verdi. "Adam kimi seveceğini biliyor ben ne yapayım? Ayrıca biraz daha konuşursan Emir abiyi bir ziyarete giderim. Ne dersin?"

Cenk sustuğunda Helin'e baktım. "Nasılsın Helin? Okul falan Nasıl?" Helin hukuk okuyordu. Avukatlık ona çok yakışacaktı eminim.

"Hiç güzel değil. Ben hiç memnun değilim" Dedi Cenk çocuk gibi kızarken.

"Neden?"

"Herkes siz ikiniz gibi aynı üniversitede okumuyor." Diye söylenince güldüm. "Helin'in etrafında kurt çok herhalde?"

"Beş dakika yanından ayrılamıyorum" dediğinde Helin hemen araya girdi. "Evet bu gidişle Cenk kendi üniversitesini değil benimle birlikle hukuk bitirecek." Diyerek göz devirdiğinde Alaz'la birbirimize bakıp güldük. Zilin sesiyle ayağa kalkıp salondan çıktım.

Kapıyı açtığımda Derin, Ezgi ve Aslı bana kocaman gülümserken bende gülümsedim.

"Hoş geldiniz."

"Hoş bulduk" diyerek boynuma atladı Ezgi. Bende ona sarıldım. "Çok özledim ikizim ya nerelerdesin sen?"

"Bende özledim ama sanki daha dün beraberdik" dediğimde güldük. Onlar içeri girerken bende kapıyı kapatıp peşlerinden içeri girdiğimde Alaz'ın yanına oturdum tekrar.

Alaz "Hangi rüzgar attı sizi?" Diye sorunca dirseğimi karnına geçirdim hafifçe.

"Böldük herhalde kuzen?" Dedi Yiğit sırıtarak.

"Böldünüz desem gideceksin sanki" Diye söylendi Alaz.

"Yengem git derse neden olmasın?" Diyerek sırıttı yiğit otururken. Alaz bana bakıp "git desene şuna." Dediğinde güldüm

"Saçmalama Alaz."

"Tamam tamam susun şimdi. Anıl ve Sedef'ten haberi olan var mı?" Diye sordu Derin. Sedef Anıl'ın güvenini kazanmakta kararlıydı. Gerçi onları dıştan gören biri sevgili derdi ama değillerdi. Sedef Anıl'ın güvenini çoktan kazanmıştı ama Anıl şuan onu uğraştırıyordu. Yani bence öyleydi.

Kuzey Yıldızı (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin