44. bölüm: *Umudun Ateşi*

1.1K 58 25
                                    

helööö... bölüm biraz kısa oldu ama gelecek bölüme bayılacağınızı düşünüyorum... 

bölüm ithafı @genigelin oyların için teşekkür ederim... :)

multide; Alaz ve Simal

bölüm şarkısı Toygar Işıklı - Hayat gibi. bu şarkıyla yazdım.

iyi okumalar


ALAZ'DAN

Hazal'dan sonra yaptığım hiçbir şeyden pişman olmamıştım. En son onu koruyamadığım için pişman olmuştum. Sonra ne yaptıysam korkmadan 'ben yaptım' demiştim. Ama... Masum kız... içimdeki isteği susturamamış ve bir anda öpmüştüm. Beni itince kalbim sıkışmıştı. Pişman olmuştum ama çok geçti. Çünkü her kız gibi onun da ilk öpücüğü özeldi ve ben ondan ilk öpücüğünü çalmıştım. Arkasından gitmek için hareketlenirken karşımda Pamir'in belirmesiyle durdum.

"Alaz bey gerçek yüzünü göstermeye karar vermiş" dedi alayla. Sinirle yumruğumu sıkarken "ben, sen gibi değilim." Diye tısladım.

"öyle mi? Bana hiç öyle gelmedi. Simal'i zorla öpüyordun sanki." Pamir'in haklı olmasından nefret ediyordum. "kız kaçtı senden."

"Pamir kapa çeneni!" sesim yükselirken yakasına yapıştım. Rahatça sırıttı. "haklı olduğumu sende biliyorsun. Ve bu canını yakıyor. Sen busun işte Alaz Kunter. İstediğin ne varsa zorla da olsa alırsın, karşındakini düşünmezsin bile. Elçin de olduğu gibi..."

"Hayır. Ben Elçin'e dokunmadım. Kabul et artık. Ona tecavüz eden sendin. O geceyi hatırla Pamir! İnkar etme."

Yüzündeki sırıtma silinirken gözleri boşluğa daldı kısa bir an. Tehlikeyle parlayan duygusuz bakışlarını gözlerime çevirip sırıttı. "ben yaptım. Sarhoş olmasaydım Elçin'in yerinde Derin olacaktı. Ama kafamı toparlayamadım ve tecavüze uğrayan Elçin oldu." Tiksinircesine yakasından iterek bıraktım. Bunu zaten biliyorduk. Derin o gece Elçin'in evine giderken takip edildiğini hissetmiş. Bu yüzden Pamir'den korkuyordu. Sabah Elçin'i o halde bulan yine Derin'di. "sen nasıl bir şerefsizsin lan?"

"sen çok mu farklısın Kunter? Simal'e çok değer veriyordun değil mi? Ama az önce zorla öpüyordun, bu daha başlangıç... onu kaybetmemek için insan her şeyi yapıyor. Bende yaptım. Sorumlusu ise sensin... sen olmasaydın Elçin beni sevecekti ve ben onu kaybetme korkusu için hiçbir şey yapmayacaktım. Simal'in sonu da Elçin gibi olacak. Ve bunu bizzat sen yapacaksan. Gözün döne-"

"kapa çeneni!" diye bağırarak sözünü kestim. "ben ona zarar vermeyeceğim. Ben, sen değilim. S***** g**" Sırıtırken göz kırptı ve gitti. Adımlarım arabama yöneldi. 'Ne farkım vardı Pamir'den?'

'vicdanın!' diye haykırdı içimin derinliklerinden bir ses.

***

Sabah...

Saat 10 olurken düşünceler hala beynimi kemiriyordu ve beni bu durumdan kurtaracak tek kişiye gelmiştim. Arabamdan inince denizin tuzlu kokusu burnuma doldu. Derin bir nefes alıp verdim. Dalgaların kıyıya vuran sesleri huzur vericiydi. Tabi aklım yerinde olsaydı...

Küçük rampayı inerken erken uyandığı belli olan Reşat babayı gördüm. ona yaklaştıkça yeni uyanmış değil, balıktan yeni gelmiş olduğunu gördüm. Bakışları beni bulurken kaşları çatılır gibi oldu. "hoş geldin evlat."

"hoş buldum reis."

"pek hoş görünmüyorsun? Yolunda gitmeyen bir şeyler mi var?" dedi oturmam için sandalyeyi gösterip karşıma otururken. Üstüme bakıp ayağa kalktı ve çok geçmeden elinde bir montla geldi. "şunu al omuzlarına. Hava hala serin." İtiraz etmeden dediğini yaparken "hayırdır inşallah?" dedi.

Kuzey Yıldızı (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin