~9

489 75 13
                                    

- Срещнах Техьонг на първия учебен ден в новото ми училище. Открояваше се в тълпата с външния си вид. Тъмнорусата му коса караше светлите му очи да изпъкват. Просто...

-Истински красавец, а? - подсмихна ми се мама.

-Огромен даже. Тога не знаех кой е, като се замисля не познавах никой. През цялото време се чудех как да заговоря непознатото момче, но истината е, че през целия ден не събрах смелостта да отида и да се запозная с него.

-Можеше просто да седна на чина до него или на обяд с таблата да отида и да кажа, "може ли да обядвам с теб?" но не предприех нищо.

-За сметка на това попаднах в групичката на "популярните" и те ме приеха на драго сърце на масата си по време на голямото.

-Оказа се, че всеки един от тях е по-голям хомофоб от предишния и затова премълчах за сексуалността си.

-Леко и тактично подпитах за русокосия, който беше хванал окото ми. Те естествено ме поизмайтапиха, че съм бил обратен и тем-подобни, но за да не се изложа, едва ли не, отрекох всичко. Все пак ми казаха как се казва... Ким Техьонг. - изрекох името му някак хвалебствено.

-Ким Техьонг ли? - попита мама леко замислено.

-Да, защо?

-Майка му да не е собственик на компанията за компютри Ким?

-Мисля, че да.

-Е, разбирам значи. - мама се изкикоти.

-Какво разбираш? - погледнах я объркано.

-Защо е привлякъл погледа ти. Баща му е голям красавец, знаеш ли в колежа ходехме, но майка му успя да ми го измъкне и...-

-Мамо, не знам, а и не искам да знам. Честно. - направих погнусена физиономия и вдигнах ръце във въздуха.

-Добре, добре. Продължавай.. - подкани ме тя.

-Всъщност не ми казаха много за него, освен името му и че не обичал да общува много много с хора. Казаха, че в началото всички момичета му се бутали, но той ги режел една по една и те евентуално се отказали. За да си обяснят защо са били отрязани, сметнали, че Техьонг е гей и евентуално го оставили намира.

-А така ли е? - попита мама някак си развълнувано.

-Мамо! Не ме прекъсвай. - бях забравил колко детски можеше да се държи майка ми.

I thought you weren't gay, Kook ?حيث تعيش القصص. اكتشف الآن