Ay Çiçeği

836 63 23
                                    

Öncelikle çok teşekkür ederim kitap olduça iyi bir sıralamada
Merlin sıralamasın da 99 hikayenin arasında 2 ci sıradaydık

Arthur sıralamasında 104 hikayenin arasında 9 sıradaydık

Bunun için teşekkür ederim hepinize umarım kitabı gerçekten beğeniyorsunuz dur şahsen ben yazmaktan çok keyif alıyorum umarım sizde okurken keyif alırsınız.

TEŞEKÜR EDERİM ❤️

Ve sizi seviyorum...


"Guise yardım et"

Arthur Merlini kucağına alıp odadaki yatağa yatırdı hızla  kilitlediği kapıyı açtı, kapıyı açtığında Guise le karşılaştı. Arthur telaşla Guisen kolundan tutup içeri çekti. Guise hızla Merlin'in yanına gelip nabzına baktı meraklı gözlerle Arthur bakıp " ne oldu ona" diye sordu.
Arthur çok korkmuş görünüyor du derin derin nefes alarak etrafına bakındı Merlin'in içtiği ilacın şişesini yerden alıp Guise gösterdi " bunu içti".

Guise şaşkın bakışlarla Arthura baktı çok tedirgin di ve korkuyor du şişeyi tutan elleri titriyor du onu uzun zamandan beri böyle görmemiş ti. Guise Arthur'un elindeki şişeyi alıp inceledi " ahh bu çok kötü oldu" Arthur telaşla " Guise onu kurtarabilir misin" diye sordu.

" Arthur Merlin'in içtiği bir zehirmiş  panzehir yapımın da kullanmak için tutuyor dum"

" tamam panzehiri verelim"

" o kadar kolay değil Arthur'u bu zehir ay çiçeginden yapılır çok güçlü bir zehirdir ve elimde bir panzehir yok"

" tamam Guis yenisini yap"

" yapabilmem için ay çiçeği lazım ama onu almak o kadar kolay değil dir,  bu çiçeği yıllar önce bir büyücü getirmiş ti o zaman dan bu yana o çiçeği almaya giden geri dönemedi"

"bu çiçek nerede yetişiyor "

" alpha dağlarının en tepesinde yetişir"

" tamam ben gideceğim çiçek neye benziyor"

" hayır Arthur bu çok tehlikeli alpha dağların da Griffin ler yaşar onlar çok tehlikeli yaratıklar dır insan etiyle beslenirler ve hiçbir silah onlara işlemez bu intihar olur"

" bana çiçeğin resmini göster Guise"

Guise başını sallayıp odadan ayrıldığında Arthur Merlin'in yatağının başında durup yatakta yatan Merline baktı neden ona böyle davranmış tı ki halbuki onun diğer büyücüler gibi olmadığına inanmıştı.

Arthur diz çöküp elini Merlin'in saçlarının arasına sokup okşadı kısık bir sesle " özür dilerim ve teşekkür ederim" dedikten sonra eliyle teması hiç kesmeden Merlin'in yüzünü okşadı. İçeriden seslenen Guise sesini duyunca elini çekip hızla yataktan kalkıp içeriye Guise yanına gitti.

Guise kalın kitaplardan birini önüne alıp Arthura çevirdi elini bir sayfaya koyup bir çiçeğin resmini işaret ederek " işte bu çiçek" dediğinde Arthur kitaptaki çizime son birkez daha bakıp odadan hızla ayrıldı.
Guise Arthur'un arkasından şaşkın bakışlarla bakıp ne olduğunu anlamaya çalıştı odada ne yaşanmış tı da Merlin o zehiri içmişti dahası Arthur o neden bu kadar telaşlıydı onu uzun zamandır böyle görmemiş ti.

...

Arthur bir at alıp hızla yola çıktı nedenini bilmeden çıktığı bu yolda hızla ilerliyerek iki saatlik yolculuğun sonunda Guisen dediği alpha dağlarına gelmişti etrafına bakınıp herhangi birşeyi görmeyi beklemiş ti ama hiçbir canlı belirtisi yoktu. Arthur yoluna devam edip dağın yanına geldiğinde altından inip geriye kalan yolu yürüyerek devam etmeye başladı sürekli etrafına bakınarak ilerleyen Arthur bir ses duyup belindeki kılıcı çekti.

Sesiz adımlarla ilerleyerek dağın neredeyse en üstüne ulaşmış tı ve Guisen dediği çiçekler hemen önünde belirdi hızla çiçeği kopartıp gülümse di tek yapması gereken dağdan tek parça halinde çıkıp çiçeği götürmek ti ama bu o kadar da kolay olmuyacak tı.
Arthur'un arkasından kulakları sağır eden bir ses geldi, hızla arkasını dönüp kılıcını karşısında duran yaratığa çevirdi.

Arthur karşısındaki yaratığa bakıp gergin bir şekilde yutkun du, yaratık çok büyüktü dört ayağı olan ve ayaklarında da büyük kıvrımlı pençeleri vardı kafası bir şahinin kafasına benziyor du büyük ve kıvrımlı bir  gagası vardı ve kıpkırmızı gözleri bir aslanın bedenine benzeyen vücudu vardı sapsarı tüyleri olan yaratık çok etkileyici görünüyor du .

Arthur daha önce böyle bir yaratığa denk gelmemiş ti, yaratık kanatlarını açıp hızla Arthura atıldığın, Arthur yaratığın pençesinden son anda kurtulup elindeki kılıcı yaratığa sapladı ama hiçbir işe yaramamış tı.
Arthur düştüğü yerden kalkıp geri geri yürümeye başlamıştı Guisen söylediği Griffin bu olmalıy dı ve şu anda çok sinirlenmiş ti. Arthur hızla koşmaya başladığın da Griffin de peşinden koşmaya başladı, Griffin kanatlarını çırparak yükselip Arthura yetişti pençesini savırup Arthur'u yere düşürüp kendisi de yere inip Arthur'un karşısında durdu kırmızı gözleriyle yerde yatan avına bakıp etrafında yürümeye başladı.

Arthur sol koluna yediği pençe darbesinden acı içinde yerde kıvrınıp karşısında duran yaratığa baktı burada ölecekti daha da kötüsü Merlin de ölecek ti. Arthur yerden kalktığında Griffin hızla Arthura koşmaya başladı. Arthur gözlerini sımsıkı kapatıp ölümü bekledi ama beklediği şey olmamıştı onun yerine yeri göğü sarsan bir ses geldi bu ses Griffine ait değildi bu daha da güçlü bir ses ti.


Evet keyifler nasıl umarım iyidir bu ada umarım bölümü beğenirsiniz...

❤️❤️❤️

SEÇİLEMEYEN KADERNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ