9.fejezet

334 13 5
                                    

Carter

A hét visszafoghatatlan gyorsasággal repült el. Éjjel-nappal gyakoroltam, nem akartam csalódást okozni Katenek, sem pedig a családomnak. Mindenki próbál bátorítani több-kevesebb sikerrel. Izgulok.
A ház előtt álltunk ami a Kate által megadott címen állt. A csengőt hosszan lenyomtam és meglepődve tapasztaltam, hogy egy metál dallam szólalt meg. Nem hiszem, hogy ismerem, de fülbemászó.
-Sziasztok! - nyitott ajtót Kate. - Gyertek csak! Le ne vedd! - nézett rám szigorúan mikor lehajoltam, hogy levegyem a cipőm. Megszeppenve egyenesedtem ki. Sadie és a többiek jót derültek a zavaromon.
A nappaliba érve tátva maradt a szám. Az előszobától egy boltív választja el. Előttem egy teraszajtó ami a kertbe vezet. A bal oldali falnál egy kicsit megviselt, de még jó állapotú kanapé vele szemben egy szekrényen a tv. A kanapé két oldalán két fotel meg hátrébb két puff.
De ami engem lenyűgözött az a hangszerek voltak. A kanapé mellett egy kisebb zongora állt, régi de ápolt. Látszik, hogy vigyáznak rá. Vele párhuzamosan a teraszajtó mellett egy dobszerkó az előtt két gitárálvány, egy szintetizátor és egy mikrofon.
-Gondolom a srác aki előbb nézte a hangszereket mint a ps-t, Carter - lépett mellém egy magas szőke hajú srác.
-Ferdinand, de ha így hívsz kinyírlak, amúgy csak Fred - nyújtotta a kezét, amit elfogadtam.
-Értettem és igen, tényleg én vagyok Carter.
-A lány fegyverként használható bakancsal és lila csíkokkal a hajában Sadie, ha jól sejtem. A nagydarab ijesztő, de jófejnek tűnő srác Walt. És a tényleg gyönyörű szintén ijesztő lány pedig Zia - mutatott egyesével a családomra. - Te haver őt, hogy szedted össze?
-Ő szedett össze engem - nevettem. - Ahogy látom már ismersz minket.
-Kate állandóan rólatok beszél, téged ugye csak nemrég óta ismer viszont a többieket mindennap emlegette legalább hatszor, mostanában viszont csak rólad mesél meghogy alig várja, hogy együtt zenéljünk - mosolygott.
-Úgy tűnik kicsit előre szaladt - vakargattam a tarkóm.
-Ne félj, ha jól játszol biztos beveszünk - nyugtatgatott.
-Azért nem csak a játékán múlik - szólt egy szomorú hang. Fred lányban. - Doreen vagyok ennek a baromnak a huga - mutatkozott be. - A nagynénék sok jót lát benned, de végsősoron én döntöm el, bekerülsz-e - nem fenyegetni vagy megfélemlíteni akart, csak figyelmeztett.
Az egész lány olyan meggyötört volt. Legszívesebben megölelném, hogy megvígasztaljam, de nem akarom, hogy megüssön. A maga szőke szépség módján tekintélyt parancsoló, olyan akinek az ember egyből meg akar felelni. De ez csak akkor látszik ha beszél, amúgy egy unikornisokkal játszó kislánynak nézném. Nem is valami magas, először tizenhatnak tippeltem, most hogy jobban megnéztem inkább huszonkettő.
-Vettem - bólintottam egy apró mosollyal.
-Bas! Toldd ide a segged! - kiáltotta a lány.
-Jövök már hercegnő, ne ordibálj! - jött mögülem a válasz. Megfordultam és szembe találtam magam egy szintén huszonévesnek kinéző barna hajú nálam kicsit magasabb sráccal.
-Sebastian - intett. - A dobos.
-Szia - köszöntem.
-Ne is törődj Doreennal rossz napja van, általában rendes, viszont vigyázz, igaz hogy nem harap, de üt meg rug.
-Pofa be Bas! - bokszolt a vállába a lány.
-Ezzel nem cáfolsz meg - dörzsölte az ütés helyét Bas.
-Nem akartalak, csak azt mondtam, pofa be. Amúgy kezdhetnénk, nem érek rá egész nap - lépett a szintetizátorhoz. Fred kézbe vette az egyik gitárt, Bas pedig beült a dobok mögé. Kate hátulról egy kicsit meglökött mire észbe kaptam, levettem a gitártokom a hátamról és kiszedtem a hangszerem. Zia elvette a tokot, majd Sadiékkel leültek a kanapéra, Kate intésére. Beálltam a mikrofon mögé. Bevallom meglepett ez a gyors essünk már túl rajta stílus, de legalább kevesebb ideig kell idegeskednem.
      Doreen leütötte az első billentyűket. Freddel és Bassal egyszerre csatlakoztam be, majd mélylevegőt véve nekikezdtem:

I'm an angel with a shotgun, shotgun, shotgun
An angel with a shotgun, shotgun, shotgun
{Egy angyal vagyok vadászpuskával}
Get out your guns, battles begun
{Vedd elő a fegyvereidet, megkezdődtek a csaták}
Are you a saint, or a sinner?
{Szent vagy, vagy bűnös?}
If loves a fight, than I shall die
{Ha a szerelem harc, meg fogok halni}
With my heart on a trigger
{A ravaszon lévő szivemmel}

Kane Krónikák fanfictonWhere stories live. Discover now