🌘Tizenötödik🌘

4.6K 300 9
                                    

Igor pov.
Nappal van és mosolyogva figyelem ahogy az én kis holdsugaram ül és jatszik a kölykeinkkel. Viszont aggódom. Nem volt még példa arra, hogy egy alfa kölyök már születése napján átalakul. Erősebb mint hisszük.
- Apu! - rántja meg valaki a nadrágom. A kislányom Lottie az.
- Mi az, csillagom?
- Mondd meg anyának, hogy meséljen!!! - durcizott. Vladimirra néztem, aki csak sajnálom arccal nézte a jelenetet.
- Kicsikém! Majd este anya mesél nektek. Fényes nappal van. Inkább játsz a tesóiddal. - tettem le a kislányomat és odamentem Vladimirhoz. Leültem mögé és átkaroltam a derekát. Ahogy a vállámra hajtotta a fejét miközben néztük a futkározó gyerekeket, úgy éreztem ez az az élet, amiről igazan álmodtam, csak nem jutott eszembe. Azt hittem az lesz az álmom, hogy rettenthetetlen falkavezér leszek, aki mindent elpusztít, ami az útjába kerül és ha meglesz a halandóm teherbe ejtem és ennyi, de Vladimirben van valami, ami senki másban nincs meg. Valami különleges. Megszelídítette a farkast és szerelmet vallott neki. Ezt soha senki sem tette azelőtt.
- Min gondolkozol? - kérdezte miközben megfordult és szinte az egész testét hozzám préselte. Mosolyogva magamhoz öleltem és nyomtam egy puszit a fejére.
- Szeretlek, holdsugár. - suttogtam a bőrére.
- Én is téged. - suttogta ő is.
- Anyu és apu puszilkodnak! - kiáltotta Joe. Mind a négyen odaszaladtak hozzánk és megöleltek. Nicky inkább Vladimirhoz bújt. Nagyon ragaszkodott az anyukájához már születése óta.
- Mami... - bújt oda hozzá.
- Mi a baj, kicsim? - kerdezte Vladimir mire Nicki csak felmászott az ölébe és hozzábujt Vladimirhoz. Kérdően egymásra néztünk.
Este Vladimir elhatározta, hogy kérdőre vonja.
- Hé, picúr! - kapta fel az ölébe és ültette az ágyra.
- Anyu?
- Aggódom érted, kicsim. Nagyon szomorúnak tűnsz mostanában. Mi a baj?
- Hát... Alfa vagyok.
- És? Apukád is alfa.
- De ha átváltozunk, akkor nem tudjuk irányítani magunkat. És ha bántalak téged, anyu?
- Jaj, tündérkém! Lehet, hogy nem lesztek az emberi önmagatok, de felismeritek egymást. Apád farkasa először nem ismert rám, de én beleszerettem a farkasba és ezzel megszelídítettem.

A herceg és a farkas (Befejezett)Where stories live. Discover now