🌗Hatodik🌗

5.9K 327 20
                                    

Vladimir pov.
Sokáig gondolkodtam Igor ajánlatán. Azt hiszem beleszerettem, de nem vagyok biztos benne. Ez annyira bonyolult. Mindenesetre most azzal kellett foglalkoznom, hogy felkészüljek az estére mert ma éjjel lesz a telihold. Auma es a lányok, Hana és Tory, segítenek nekem. Valami furcsa viraggal dörzsölik be a bőrömet, amitől mar egészen kipirosodott.
- A pirulás csak átmenrti, de az illata tartósabb. Ez itt Körisvirág. Az emberek szerint nem túl jó az illata, de a farkasok teljesen elbódulnak tőle. Msjd meglátod, Igor el fog ájulni az illatodtól. - mondta izgatottam Tory. Nekem azonban nem e miatt kellett aggódnom. Soha eddig még nem gondoltam arra, hogy milyen lesz mikor elveszítem a szűzességem, mert túlságosan fiatalnak éreztem magam. Most pedig meg fog törtenni és gőzöm sincs semmiről.
- Lányok! Menjetek ki egy kicsit! - mondta Auma mire a két lany felállt és kiszaladt. Az idős asszony a két kezébe vette az én kezeimet és kedvesen mosolygott.
- Félsz, igaz? - kérdezte mire bólintottam.
- Ez természetes, kedvesem, hisz ez lesz az első alkalmad és....
- Nem az a baj, igazság szerint a baj az, hogy olyasvalaki fogja megtenni, aki iránt vegyes érzéseim vannak. Fogalmam sincs, hogy mit érzek a fia iránt és ez... Megrémít. - magyaráztam. Auma pedig... Megértette.
- Tudod, én igazsag szerint nem éreztem semmit sem az uram iránt. Még azután se, hogy megszültem Igort. Aztan jöttek a lányok és utána már nem tudtam teherbe esni úgy, hogy az utódok biztosan vérfarkasok lesznek. Ezért jött egy másik nőstény és tőle született Hokun. Ő belehalt a szülésbe ezért én neveltem őt is. Most olyan mintha a saját kölyköm lenne. Hidd el, te szerencsésebb helyzetben vagy. - magyarázta am ekkor egy vonyítás hallatszott.
- Ez Igor! Nekem mennem kell, légy erős, kedves! - mondta és kiment. Bent ültem az ágyon összezárt lábbal mesztelenül. A farkas pedig megjött. Nagyot szippantott a levegőben és egy pillanat alatt felettem térdelt. A szemei furcsan izzottak és a karmai csiklandozták az oldalamat. Mégis éreztem, hogy itt az idő.

A herceg és a farkas (Befejezett)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu