Blendin'in Mektupu

289 21 6
                                    

Selam Dipper ve Mabel
Ben Blendin. Şuan 1883 senesinde yaşıyorum ve bu mektubu birgün size ulaşması umuduyla sakladım.(Bu fikir‚zaman akademisi birinci sınıfında izlemenin zorunlu olduğu "Tekrar Geri Geri Geçmişe Dön 3" filminden aklıma geldi.)Muhtemelen tuhaflıklar kıyameti sırasında olan olaylardan sonra çok fazla sorunuz vardır‚dostum‚sizi suçlamıyorum!
Bu yüzden işte olanlar;Globnar'dan sonra iki çocuğa karşı gladyatör dövüşünü kaybettiğim için çok fazla sert eleştiri alıyordum.İşimi geri almış olmama rağmen (bu arada bunun için teşekkürler!) meslektaşlarım bana acı verici lakaplar takıyorlardı.Zaman Bebek'in kendisi bana arkadaşsız Blandin dedi!Böyle yaşamanın nasıl bir şey olduğunu biliyor musun?
Zaman Bebek'in saygısını kazanmak için her şeyi feda edebileceğimi düşünürken rüyalarımda garip‚üçgen bir adam belirdi ve Zaman Bebek'in beni bir daha asla rahatsız etmeyeceğinden emin olacağını söyledi.Tek yapmam gereken onun elini sıkmatı! Baskı altında karar vermekte hiçbir zaman iyi olmadım ve şey‚siz gerisini buluyorsunuz! Uyandığımda o aptal üçgen zamanda yolculuk yapmak için benim bedenimi kullanmış ve tüm evreni ve Zaman Bebek'i de yok etmişti! Şans eseri Zaman Bebek ölmedi...tam olarak. Onun moleküllerinin bir araya gelmesi bin sene sürecek ve bu olduğunda‚o çok sinirli olacak!Zaman ajanları da hayatta kaldı-tehlikeli görevlere sadece holografik yansımalarını gönderirler.Fakat Lolph ve Dundgren yaptığım şeyden ötürü çok öfkeliydiler!Tabii ki bunun anlamı beni bulup adalete teslim etmek isteyen ajanların boyutlar çapında bir insan avı başlatılmış olması.Fakat bunların hepsi bir hataydı!Yapmak istediğim son şey hapse girmek‚bu yüzden de geçmişte tarihi figürlerle konuşmak için twist yapmayı öğrenmek için 50'li seneleri ziyaret etmek bir süreliğine eğlenceliydi.(Kaza eseri bileğimi burktum ve bir hafta boyunca yürüyemedim.)
Vahşi Batı'yı da görmek istedim fakat oraya gittiğimde yanlışlıkla bir trenin tam önünde belirdim ve zaman ekipmanım elli parçaya bölündü.(Ayrıca trenin raydan çıkmış olabileceğini düşünüyorum.Umarım bu tarih kitaplarında yoktur!)Her neyse‚size sadece benim için endişelenmemenizi söylemek istedim! Halkın arasına karışmayı başardım ve cep saati tamircisi olarak iş buldum. Ayrıca bu dönemde çok popüler olan‚altına hücum dönemindeki havalı hastalıklardan birine de yakalandım ve nostalji çok hoşuma gidiyor! Tüm yardımlarınız için teşekkür ederim ve eğer herhangi bir zaman ajanı beni aramak için gelirse onlara hiçbir şey bilmediğiniz söyleyin!

Blendin Blenjamin Blandin‚ 1883

Blendinin Mektupunu Çözdüm Bazı Yanlışlıklar Olabilir Sabah 08:30'dan beri uğraşıyorum Kitaptaki Diğer Şifreleri de çözücem bu beni yorduğu için sınır koyuyorum 10 oy alırsam yeni bölümü yazarım <3








Gravity Falls Gizemleri ve ŞifreleriDonde viven las historias. Descúbrelo ahora