Carantina imi da timp sa ma gandesc la chestii(social issues and stuff)

28 2 0
                                    

Asta este un capitol al dracului de lung, o sa abordez subiecte controversate( ca de obicei) daca nu-ti place nu citi.

TRIGGER WARNING!!!!!!

 In acest capitol o sa fie mentionat si descris un eveniment violent ce poate poate fi deranjant pentru unele persoane. Este un paragraf scurt subliniat, puteti sa-l sariti daca credeti ca este prea deranjant.


Va rog cititi tot inainte sa aruncati cu hate in mine.

Asta este un loc pentru dezbateri, daca ai venit doar sa te certi si nu ai argumente valide te rog pleaca. 







Partea I: LGBTQIA+, Oppresion, Problems in the comunity, relations with other movements

Incep sa devin din ce in ce mai implicata in social media, mai ales in partile de stanga si cu platforme conduse de activisti. Si am inceput sa-mi schimb cateva opinii.

In primul rand am ajuns la concluzia ca "gender is a social construct" este, cel putin pentru mine, cea mai adevarata chestie pe care am auzit-o vreodata si am inceput sa ma indentific drept agender. Nu spun ca asta este neaparat adevarat, dar explicatia asta merge pentru mine. Daca vreti poate o sa fac un capitol despre asta in viitor.

In al doilea rand mi-am dat seama ca problemele pe care comunitatea le intampina, atat din afara, cat si din interior sunt mult mai adanci si mai complicate decat ma asteptam la inceput. De aceea nu mai sunt de acord cu cateva lucruri pe care le-am spus in capitole trecute. Intr-unul dintre ele am spus ca asexualitatea nu face parte din LGBTQIA+, dar acum nu mai sunt de acord, am ajuns la concluzia ca toate problemele pe care comunitatile ace si aro le intampina au aceleasi radacini cu cele pe care toate celelate comunitati din LGBTQIA+ le intampina si astfel ar trebui sa lucram impreuna ca sa le rezolvam.

De asemenea am observat si mai mult toxicitatea care poate exista in comunitate. Exista lesbiene care cred ca pot face tipe straight sa le placa fetele asa cum unii tipi straight cred ca pot face lesbiene si asexuale sa le placa barbatii. Desi aceste persoane nu sunt numeroase exista si asta este o problema.

Mai exista si TERFs care ma fac sa vreau sa renunt la existenta. Pentru cei care nu stiu aceste minunate femei(barbatii sau enby n-au ce cauta acolo) sunt Trans Exclusionary Radical Feminists care spun ca femeile trans sunt dracu in  persoana, barbatii trans sunt"surori care si-au pierdut calea", non-binary nu exista si T trebuie scos din acronim. Practic incearca sa dea mai multa putere femeilor prin imputernicirea stereotipurilor de care toate celelalte feministe vor sa scape.

Astea sunt doar cateva, dar mai sunt multe si cred sincer ca ar trebui sa ne rezolvam toate problemele interne daca vrem cu adevarat sa facem o schimbare de lunga durata.

De asemenea pedofilii incearca sa se bage in comunitate sub identitatea de MAP(minor attracted people) si pedosexual. Astia nu fac parte din LGBTQIA+, cu totii suntem impotriva lor si atata timp cat eu respir oamenii astia nu o intre in comunitate, doar in puscarie. Un numar foarte mare de membrii LGBTQIA+ sunt tinte pentru oamenii astia. Un tip de pe TikTok cunoscut drept clapdaddy vorbea, flirta, trimitea poze indecente si era in numeroase relatii cu minori(are 21 de ani), deseori le spunea ca ar trebui sa vina sa-l viziteze si o sa faca el rost de o camera de hotel, le cumpara haine si ii complimenta constant. Tinta lui principala erau baieti trans sub 18 ani pentru ca ii fetisiza si pentru ca sunt tinte usoare. Majoritatea au probleme acasa, sunt cu moralul la pamant si au o parere foarte proasta despre ei insisi si el stia ca daca este prietenos si ii complimenteaza(le spunea frecvent ca sunt"handsome" si "manly") se vor atasa de el. Asta nu este un caz izolat, doar acum cateva saptamani un pedofil a incercat sa se dea drept o lesbiana de 15 ani si sa incerce sa ma faca sa ii spun unde locuiesc si sa-i trimit poze indecente. L-am blocat.

Let's have a drinkDonde viven las historias. Descúbrelo ahora