Am devenit vegetariana

15 5 2
                                    

Ok, deci am devenit vegetariana. De ce? Pai sincer nu-mi place carnea, cam asta a fost motivul principal. 

Nu ma gandeam sa devin vegetariana pana cand nu m-am imprietenit cu unii(doi vegani si o vegetariana) si am vazut ca nu e mare chestie. Adica, am vazut multi oameni care pareau sa aiba o problema cu asta si nu pot sa nu ma intreb de ce. Sunt doar oameni care au ales sa nu manance carne, care e marea chestie? Stiu ca unii pot sa fie niste bulangii care tind sa vrea sa-si bata joc de oamenii carora le place carnea, dar eu nu i-am intalnit si sunt sigura ca nu sunt peste tot. In special am vazut ca unii sunt enervati de cat de pretentiosi la mancare sunt vegetarienii, mai exact tendinta asta pe care o au unii de a se uita mereu pe ingredintele unui produs. Eu nu am avut niciodata o problema cu asta pentru ca de obicei eu sunt aia care este foarte pretentioasa la mancare. Efectiv sunt asa pana la modul nesanatos, mama nu are ce sa-mi gateasca pentu ca urasc mancarea gatita si stau in Mega juma de ora pana sa ma decid ce sa mananc. Sincer, urasc chestia asta, dar nu prea am ce sa fac, eu si mancarea am fost mereu in razboi, si daca renunt la carne ma scap de o grija, pentru ca in general mancam doar carne de pui si de acolo doar pieptul, deci da. Asa ca atunci cand am inceput sa ies cu oamenii astia m-am gandit"Ba, daca eu pot sa fiu sclifosita la mancare pot sa fie si ei.".

Faptul ca nu-mi place carnea a fost motivul principal, dar a mai fost unul, incepeam sa ma simt vinovata. Efectiv de multe ori ma simteam vinovata ca mananc carne. Ca sa fie clar si ca sa nu aud dupa, nu am nici o treaba cu oamenii carora le place carnea. Sunt multe motive ca sa o mananci, are multi nutrienti benefici si pana la urma suntem creaturi omnivore. Asa ca n-am chef sa aud chestii in comentarii despre cum sunt o nenorocita, da? Pur si simplu am ales sa nu o mananc. 

Dar a fost o chestie, una singura care a pus capac si ma pus pe drumul asta:

Dar a fost o chestie, una singura care a pus capac si ma pus pe drumul asta:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Damian motherfucking Wayne e vegetarian. Daca unul dintre Robin-ii mei favoriti e vegetarian si eu o sa fiu.

Let's have a drinkWhere stories live. Discover now