🗝Elisa Lam'ın Ölümü

77 8 12
                                    

(Yaşanmış Olay)

Los Angeles'da bulunan ve yıllarca gizemli ölümlere ev sahipliği yapan Cecil Hotel'de  hayatını kaybeden 21 yaşındaki genç bir kadın. Tüm dünyada yankı uyandıran olayın detayları ise oldukça karanlık.

Genç kadın en son 23 Ocak 2013'te Cecil Hotel'in lobisinde görüldü. Bu sırada hayatı boyunca hayalini kurduğu California seyahatindeydi. Ailesiyle her gün telefonuyla konuşuyor ve Facebook'ta paylaşımlar yapıyordu.

Ancak 1 Şubat 2013'te Elisa ailesini aramadı ve adeta ortadan kayboldu. Kısa süre içinde polisler olaya dahil oldu ve aileside Los Angeles'a kızlarını aramaya gitti.

Los Angeles Polis Teşkilatı, Şubat ayında Elisa Lam'ın otel asansöründeki garip hareketlerinin bulunduğu video yayınlandı.

-Aslında video çok ama çok korkutucu-

Oldukça garip davranan Elisa, asansörde görünmez insanlarla konuşuyor, kapının kenarına bakıyor, çömeliyor ve saklanıyordu.

Elisa'nın davranışlarıyla alakalı psikotik atak, şeytan itmesi, görüş alanı dışındaki saldırgan gibi teoriler vardı. O dönemde otel misafirleri Cecil Hotel'in su kaynağında gariplik olduğu yönünde bildirilerde bulundu.

Duşun berbat olduğu, suyun önce siyah aktığı sonra normale döndüğü hakkında şikâyetler geldi. Ayrıca suyun tadının çok tuhaf, tatlımsı ve miğde bulandırıcı olduğu söylendi.

19 Şubat'ta bir otel çalışanı otelin şu tanklarını kontrol etmek için çatıya çıktı. İşte bu sırada kişisel eşyaları yakınlarda olan Lam'in çürümüş kıyafetsiz bedenini buldular.

Öte yandan Elisa'nın asansörden çıktıktan sonrasına dair görüntüsü yok. Yani bir şekilde çatıya çıkmıştı, şu tankının içine girmiş kapak üzerine kapanmış ve boğulmuş.

Tankın açılabilen mandalı olsa da yetkililere göre çatıya erişim alarm ve kilitlendi sağlanıyor.

Ayrıca birçok kişi kapağın özellikle de Elisa gibi zayıf bir kadın tarafından kapatılmasının imkânsız olduğu düşünülüyor.

~~~~~~

-işte bunlar gazetelere ve Google haberler bölümüne yayınlananlar gerçek tamamen farklı-

Elisa'nın asansördeki garip hareketlerinin sebebi asansör oyununu oynamasıydı.

- Elisa'nın oynadığı asansör oyunu bir sonraki bölümde -

Elisa Cecil Hotel'e yanında bir arkadaşıyla gelmişti, arkadaşıyla tartıştıktan sonra Elisa'nın arkadaşı farklı bir odaya yerleşti ve Elisa'yla çok fazla iletişime girmedi.
Elisa sonunda asansör oyununu oynamaya karar verdi.

Kimseye haber vermeden........

🥀KORKU SEANSI🥀Where stories live. Discover now