TEŞEKKÜR & AÇIKLAMA & PLAYLİST

21.4K 1K 414
                                    

Keşke her şey başladığı gibi bitse... Bazı anların büyüsü, güzelliği hiç bitmese...

Halef başladığı gibi bitti. Zaman çok şeyi değiştirdi, hayatları tepetaklak oldu, herkesin hataları gün yüzüne çıktı, günahlar işlendi ama sonunda mutluluk, hak eden kişilere ulaştı.

Bu serüvenin nasıl zihnime düştüğünü bilen var mı? Bir gece, bir rüya gördüm. Uyandığımda kalbimin gümbürtüsünü dahi duydum, avucumun içindeki sıcaklığa hayret ettim.

Doğru tahmin! Mihrinaz'ın gördüğü rüyadan bahsediyorum.

Zamir'e elimi uzattım. O an hissettiğim heyecanı sanırım hayatım boyunca ifade edemem.

Zamir, elimi tuttu ve bana Halef'i kazandırdı.

Gerçek hayatta karşıma çıkmadı elbette ama tek bir rüyayla Halef serisini yazmama sebep oldu.

O eşsiz rüyamla gerçeklerimi birleştirdiğim anda kendimi bilgisayar başında yazarken bulmuştum. İlk Zamir düştü zihnime, sonra ona elini uzatacak Mihrinaz... Yazmaya 26 Haziran 2019'da başladım. Yazdıkça çoğaldık, yazdıkça bağlandık... Ve şu an buradayız. Sayfaların arasında, herhangi bir kitap rafında... Halef serisinin sizin raflarınızda eskimesi düşüncesi bile tüm yorgunluğumu alıp götürüyor.

Bazı kazaların hiç beklenmedik sonuçlar doğurduğunu öğrendim. O salıncak kazası Zamir'e belki de hiç rastlamayacağı Mihrinaz'ı kazandırdı. Dedesinin ölümü ise Mihrinaz'a hep arzuladığı kardeşini verdi.

Vedalar zormuş... Saatlerdir ne yazacağıma karar veremiyorum.

Sadece... İyi ki varsınız. Bu dünyaya benimle beraber inandınız, onlara bazen kızdınız ama en sonunda kıyamadınız. Tıpkı benim gibi...

Keçilerim, çilek reçellerim... Hoşça kalın. Yeni şlerde görüşüp hep beraber şüşler yaşamak dileği ile... Unutmayın, düşsek bile kalkacağız. Çünkü kalkmak zorundayız!

26.06.2019 - 04.04.2021

2021

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
HALEFWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu