Huszonegyedik rész

208 20 0
                                    

Kitakarítottuk a kis teret és Jungkookkal átmentünk a házába falfestékért, mert maradt még neki sötétvörös a költözésről. Mire készen lettünk a festéssel, beesteledett. Elmentünk aludni. Másnap reggel, Jungkook, magához híven kanosan ébredt, de most kivételesen egyedül kellett elintéznie. Reggelizés után elmentünk venni egy-két dolgot, ami pár illatgyertyát, ledsorokat, párnákat és egy lámpabúrát takar. Majd egyszer ágyat is kell vennünk, de most még kettő matrac is megteszi. Körülnéztünk a garázsban is, ahol találtunk egy szekrényt. Összeszedtük a napoaliba a cuccok nagyrészét, szóval először a padlóra leterítettünk egy szőnyeget, aztán levittük a szekrényt amibe csak sejtem milyen mocskos dolgok leszenk. Aztán levittük a matracokat és párnákat, majd a díszeket, és felszereltük a lámpabúrát. Ez megint csak beletelt egy napunkba. Nagyon elfáradtunk estére, szóval holnapra maradt a felavatás.
-Jungkookie!-ébresztgettem, de csak morgott egyet és úgy maradt.-Szerelmem! Jó reggelt! -simogattam meg arcát, amire egyből felkapta a fejét.
-Jó reggelt Szerelmem!-mondta mosolyogva.
-Gyere kelj fel, együnk valamit és fejezzük be a szobát.-simogattam sötétbarna haját.
-Feltöltjük a szekrényt?-nézett rám kanosan. Felemeltem a takaróját és megnéztem, hogy feláll e neki. Meglepő módon igen.
-Attól függ mivel töltjük fel.-pusziltam meg arcát és kiráncigáltam a konyhába reggelizni.

☆️Taekook♡️/befejezetlenül befejezett/Where stories live. Discover now