Tizenkettedik rész

251 24 0
                                    

Chim teljesen megbolondult miután elmeséltem neki Jungkookkal az oldalamon, hogy mi történt. Mintha felrobbant volna egy ilyen fangörcs bomba.
-Tudtam, hogy összejöttök! Már akkor tudtam, hogy valami lesz, amikor Jungkook egy hete mutatkozott be nekem! Aztán mikor Tae meglátta Jungkook-ot a parton és ahogy bámultátok egymást még tegnap előtt, az valami csoda volt!-tört ki belőle-De amúgy...nem korai egy picit? Mármint értitek... tegnap előtt láttátok egymást először és mégis már csináltátok és együtt vagytok...-magyarázott Jimin.
-Még senkinél nem éreztem ilyet mint Taenél, és még nem volt soha senkim, mert vártam az igazira, aki szerintem Ő.-közölte nyugodtan Jiminnel-És tudtommal még Taenak sem volt senkije nagyrészt ebből az okból, szóval szerintem ennek a kapcsolatnak lesz jövője-folytatta ezt már nekem is mondva. Befurakodtam a keze alá, hogy hozzá tudjak bújni.
-Ki volt felül?-kérdezte csak úgy random Chim-Ja csak rátok kell nézni. Csakis Jungkook lehetett felül.-nevette el magát.
-Igen én voltam. Amúgy Jimin! Neked van valakid?-kérdezte Jungkook.
-Hát nincs, deee lehetne már igazán.-vakarta meg tarkóját.
-Tényleg Jimin most jut eszembe... meg se lepődsz, hogy én... tudod... meleg vagyok?-kérdeztem rá.
-Jajj már Taehyung ne bosszants fel! Kicsi korunk óta mindig mindent együtt csinálunk, lehetetlen lett volna, hogy ne vegyem észre.-nevette el magát Chim.

☆️Taekook♡️/befejezetlenül befejezett/Onde as histórias ganham vida. Descobre agora