Tizenegyedik rész

259 24 0
                                    

Csak mosolyogtam. Nem tudtam megszólalni.
-Kim Taehyung... megtisztelnél azzal, hogy leszel a sellőpasim?-vigyorgott rám. Nem szóltam semmit csak magamhoz húztam és hosszan megcsókoltam.
-Akkor ez egy igen?-lehelte a számra.
-Az bizony!-húztam vissza.
Még egy picit pancsoltunk aztán kimentunk száradni. Segített a megszáradásban, hogy vissza tudjak változni.
-Akkor ezért akartatok Jiminnel olyan gyorsan hazajönni, mikor beborult az ég.-esett le neki.-Amúgy mit csináljunk most?-váltott gyorsan témát.-Menjünk mesélni Jiminhez vagy esetleg aludjunk, vagy menjünk sétálni, vagy valami jobb ötlet?
-Előbb javítsuk meg az ágyam mert szerintem mindjárt összedől, vagy hagyjuk későbbre és menjünk át Chimhez.-nevettem.
-Másodikat választom.-vigyorgott. Miután felöltöztünk, elindultunk Jiminhez. Kézenfogva sétáltunk át a majdnemhogy üres utcákon. Jimin kint állt a kapuban, mintha csak arra várt volna, hogy betoppanjunk.
-Na? Mindent kérek részletesen!-kiáltott Jimin az utca másik feléből, mire egy-két szomszéd kicsit furcsán nézett, de nem nagyon érdekellt. Bementünk a házba és meséltünk.
-Miután elmentél akkor megtörtént az első csók ami kicsit nagyon szenvedélyes lett és nem csak csók lett belőle. Aztán felhívtalak fürdés előtt, hogy mit csináljak. Ezért már tudja, hogy sellők vagyunk és összejöttünk.-hadartam el Chimnek a történteket.

☆️Taekook♡️/befejezetlenül befejezett/Where stories live. Discover now