Tizenkilencedik rész (18+)

270 20 0
                                    

Oda is értünk a házamhoz. Nem tett le, csak kivette farzsebemből a kulcsot és kinyitotta az ajtót. Szépen be is zárta mögöttünk, ahogy kell, majd elsétált a konyháig. Lerakott a konyhapultra és kikapta a nasit és az üdítőt a szekrényemből. Lerakta mellém a dolgokat, majd elém állt és közelebb húzott a pulton.
-Téged zavar, hogy ennyiszer szexelünk?-suttogta számra.
-Nem, de ahogy látom, téged sem.-utaltam ismét púpos nadrágjára.
-Hogy csinálod ezt velem? Hozzád érek és egyből begerjedek.-rakta kezét  a nyakamra és szenvedélyesen megcsókolt. Megragadtam a nadrágját és elkezdtem kigombolni. Levetkőztünk és Jungkook neki esett férfiasságomnak.
-Aaah Jungkook! kanapén hatvankilenc!-nyögtem egy óriásit. Felkapott, lerakott a kanapéra elhelyezkestünk hatvankilences pózba és rácuppantam méretes farkára. Nem sokkal később feldugta az egyik ujját a seggembe, mire egy óriásit nyögtem a férfiasságára. Én is feldugtam neki középső ujjam és gyorsan mozgatni kezdtem benne az ujjam. Kicsit tágítottam még a lyukán, hogy belerakjam mégegy ujjam. Már három ujjammat mozgattam a férfiben és nyaldostam makkját, mikor ráélvezett a hasamra. Még húztam rajta párat a kezemmel, hogy mégtöbb ondója jöjjön és kimásztam Jungkook alól.
-Most én leszek felül.-jelentettem ki és a kanapém alatt heverő síkosítómat előkapva bekentem vele a lyukát és a farkam.

☆️Taekook♡️/befejezetlenül befejezett/Where stories live. Discover now