4ο Κεφαλαιο

2 0 0
                                    

Κατι επρεπε να κανει. Αφου εβαλε την μητερα της πανω στο κρεβατι παρατηρησε εναν φακελο. Απέξω εγραφε "Για την Selena". Αμέσως αναγνωρισε τον βιαστικο γραφικο χαρακτήρα της μητέρας της. Έκατσε στο πατωμα και τον ανοιξε με ατσαλες και βιαστικες κινησεις.

"Αγγελε μου,
Συγνωμη. Συγνώμη για ολα αυτα τα χρονια που σου στέρησα μια κανονικη ζωη και αναγκαστηκες να μεγαλωσεις μονη σου. Ημουν εθισμενη στα ναρκωτικα και σρ απεφευγα παντα για να μη με βλεπεις ετσι. Ελπιζω να ζησεις ευτυχισμένη απο εδω και περα και να καταφερεις ολα οσα θες. Θα σε προσεχω απο ψηλα και ειμαι σιγουρη οτι θα με κανεις περηφανη. Μην ψαξεις τον πατερα σου ειναι νεκρος εδω και 5 χρονια. Συγνώμη που δεν στο ειπα ποτε αλλα δεν ηθελα να σε στενοχωρησω κι αλλο και δεν άντεχα να μιλαω για αυτο. Εισαι τοσο μικρη, ομως εχεις καταφερει πολλα πραγματα. Μην απογοητευσεις τον εαυτο σου. Αναγκαστηκες να μεγαλωσεις γρηγορα εξαιτιας μου. Μην μεινεις σε αυτο το σπιτι. Φυγε οσο πιο μακρυα μπορεις και ξεκινα μια καινουρια ζωη. Θα σε προσεχω απο ψηλα. Σαγαπαω πολυ και συγνώμη που δεν πηρες οση αγαπη σου αξιζε. Ηθελα οσο τιποτα να σε παρω αγκαλια και να μας παρει ο υπνος βλεποντας ταινιες οπως παλιά, ομως δεν αντεχα στην ιδεα ότι με μισεις. Απο μενα θελω να κρατησεις μονο τις καλες αναμνησεις και να θυμασαι οτι ποτε δεν σταματησα να σαγαπαω. Μαζι μου θα κατεληγες σαν εμενα... Γιαυτό σου εδωσα την ευκαιρια να ξεμπλεξεις και να κανεις μια φυσιολογικη ζωη. Σαγαπαω πολυ. Μη το ξεχασεις ποτέ.
Με αγαπη,
Η μαμα σου"
Μολις διάβασε το γραμμα το αφησε να πεσει απο τα χερια της. Κοιταξε το νεκρο σωμα της μητερας της και ξαπλωσε διπλα της. Οσο και να προσπαθούσε να μεινει σκληρη τοσα χρονια αυτο ηταν πάνω απο τις δυναμεις της. Αγκαλιασε την μητερα της χωρίς να την νοιαζει που καθοταν διπλα απο ενα πτωμα και αρχισε να κλαιει με λυγμους διπλα της. Δεν την ειχε ακουσει ποτε να μιλαει ετσι απο τοτε που ξεκινησε τη χρηση. Εβγαλε απο μεσα της οσα δακρυα κρατουσε τοσο καιρο. Ολο τον πονο και την απελπισια που ενιωθε. Εκεινο το βραδυ ουρλιαξε τοσο δυνατα που σε συνδυασμο με τα αναφιλητα της ακουγοταν σαν καποιος ψυχοπαθής. Ομως δεν την ενοιαζε. Γιατι πλεον τα εβγαζε απο μεσα της.

SelenaWhere stories live. Discover now