Özel Bölüm; 1

56.3K 3.3K 3.1K
                                    


İyi akşamlar, özlediniz mi bizi 👉👈

Söyleyecek fazla bir şeyim yok bebişler, sadeve şu finaldeki 'jennie' olayına değinmek istiyorum.

Her şeyden önce Jennie ne yaparsa yapsın kai'nin kız kardeşi. Kardeşinizi öylece silip atamazsınız arkadaşlar ne kadar suçlu olursa olsun sizin kanınızdan sonuçta ve bir kardeş olarak elbette ki canınızdan can gider. Kai bunu istedi ve onlarda koydular. Yanlış anlaşılmasın Jennie sadece ikinci ismi, onu kullanmıyorlar asıl ismi Yerin ve hep öyle kalacak. Jennşe sadece Kai'nin isteği üzerine konulmuş bir isim.

Bu hoşunuza gitmese bile saygı çerçevesi içersinde dile getirmenizi istiyorum, kaba tabirlere sabrım yok lütfen bunun bir kurgu olduğunu unutmayın💓

Bölüm ise ısınma olsun, çok fazla bir şey yok ama hemen ilk bölümden de olsun istemedim zaten. Önümüzde rahat rahat okuyacak bölümler var bu sadece ısınma;)

Bolca yorum yaparsanız mutlu olurum çünkü finalde çok az yorum geldi ve sizi o nedenle bu kadar beklettim.

Keyifli okumalar🐝

Yerin (kız);

Tejin (erkek);

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Tejin (erkek);

Tejin (erkek);

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


_

Zamanın su gibi akıp götürdüğü  evlerinde kapalı dudaklarından mırıldandığı tını eşliğinde odun fırına koymak için hazır olan meyveli çöreğin üzerine çizikler attı. Nişastadan yaptığı hamurun içine kuru çilek dilimleri, çeşit çeşit kuruyemiş ve gül kursu yapraklarının bulunduğu bu çöreğe Taehyung bayılıyordu.

Sonrasında tahta ve hafif çukur olan uzun tabağa yabani baldan koymuş, kaşıkta kalanı zevkle yemişti. Çeşit çeşit reçeller, kurutulmuş meyveler ve daha nicesi masalarını süslerken saçlarını geriye atarak pencereleri açmıştı.

Havanın güzelliği sabahın erken saatinde kalkmasına neden olmuştu. Yazın şenliği, kuşların birbirine karışan sesleri ve havayı süsleyen çiçeklerin kokusu sürekli bir şeyler yapma isteğini körüklüyordu. Nitekim bebekleri doğduktan sonra yaşamları daha da yoğun bir hal almıştı. Bir günleri diğer günlerini tutmuyor, miniklere göre hareket ediyorlardı.

You're Mine ღ TaeKook ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin