omegaverse nedir?

69.7K 4.4K 644
                                    

Önceki bölümü okuduğunuzdan emin olun yb atmıştım

Beta ve Omega hiyarişileri olan, gerçek ekolojisi içerisinde aşkı yansıtmaya çalışıyordu. İçinde ayrıca cinsiyet ayrımı ve ırkçılık gibi satirik ve sosyal unsurları da bulunmaktadır. Omegaverse'de kimin yazdığına bağlı olarak, başka kurallar da eklenmiştir. Böylelikle hikayeler sadece dişilerin değil, erkek omegaların da hamile kalabileceği duruma gelmiştir. 

1- herkesin hamile kalabileceği bir dünya.
Başlangıçtan itibaren insanlık sadece kadın ve erkeklerden oluşuyordu. Fakat insan soyunun tükenmesine karşı, bu sükeler müdahale edildi ve yeni bir evren gelişti. Kadın ve erkek arasındaki farklar yok oldu. Şimdi iki cinsiyet de hamile kalabiliyor. Artık erkeklerinde bir rahmi ve rektumundan rahmine uzanan kanallar var.
-Yumru köklü penis: Dipte yumrusu vardır ve boşalma sayesinde hipertrofi (boyutta büyüme) ortaya çıkar. 20'den 30 dakiyaya kadar boşalmayı sürdürebilir. 20 ml meni boşaltabilir (Omega ve Betalar için normal değer 2 ml'dir) ve %100 dölleme oranına sahiptir. Nadir durumlarda Betalar 10 ml de boşaltabilir.

 2 -Alfa, Delta Beta ve Omega arasındaki farklar. 

A;
- Alfa erkeklerinin penis kökünde yumru vardır.
- Birçok kez boşalabilirler.
- Kolayca kızışabilirler. (Kızışma dönemindeki Omeganın kokusunu aldıklarında)
- Özel feromonlar salgılarlar.
B;
- Kızışma dönemleri yoktur.
- Omega'nın aksine, cinsel birleşme sırasında istemeden tahrik olmazlar.
O;
- Kızışma dönemleri vardır.
- Kızışma günleri, 1'den 7 güne kadar sürebilir.
- Kızışma dönemi dışında hamile kalamazlar.
- Güçlü feromonlar salgılarlar.

3- Peki kızışma dönemi nedir?
<Omega>
Omeganın ter bezleri feromon üretir. Kokuları ayda bir, 7 gün boyunca çok daha güçlü hale gelir.
Koku değişimi, hamile kalma şansının çok yüksek olduğunu olduğu işaret eder. Alfalar, Omega feromonlarına karşı agresif reaksiyonlar gösterirler. Bu da kendilerini kontrol etmelerini zorlaştırır. = Kızışma dönemi belirtiler yaklaşık 12-18 yaşlarında olur. 

<Alfa ve Delta>
Omega feromonlarına tepki verdiklerinde transa geçerler ve bu olduğunda mantıklı düşünemezler, hatta şiddete bile başvurabilirler.
4- Sadece Alfa, Delta Beta ve Omega arasında görülen "eş" sistemi.
Cinsel birleşme esnasında alfa, omegayı ense çevresinden ısırırsa "Eş" olurlar. "Eş" olunca alfa değişmez, omega başka partnerler bulma şansını yitirir. Cinsel birliktelik halinde, iz belirgin hale gelir ve eğer omega onu işaretleyen kişiyle ilişkiye girmiyorsa baş ağrısı, baş dönmesi, kusma gibi belirtiler gösterir.
Eş olduktan sonra bağ bozulamaz.
Alfa, omegayı ısırır, ısırdıktan sonra diş izi kalır.

Sınıf sistemi.
%70 Beta → Toplumun çoğunlukta olduğu kesimdirler ve genelde alfalar tarafından kullanılırlar ama son yıllarda gayretli olmalarından dolayı, alfalarla evlenmeye başladılar ve bazen de alfalarla aynı seviyeye yükselir duruma geldiler.

%20 Alfa → Erkeklerde "yumru" görülen tek sınıftır ve en yüksek üreme oranı omegalarla çiftleşince görülmektedir. Ayrıca sperm sayıları da yüksektir. Toplumda feromonları dışında, bir farklılık görülmese bile Beta ve Omegalardan yüksek bir sınıfta yer alırlar.
%10 Omega → Gebelik oranı betlardan yüksektir. Sınıf olarak Alfa ve Betalardan düşüktür. Kızışma dönemleri, hayatlarını olumsuz yönde etkilediği için genelde bir işe girip çalışmaları zordur. Bastırıcı ilaçlar çıktıktan sonra çalışabilmeye başladılar.
10 kişiden; 2'si Alfa,
7'si Beta,
...1'i Omega. Delta ise binde bir gibi bir şey.

Evet, genel olarak böyle. Tabii deltaya dair bir şey bulamadım ama onlar alfalardan daha güçlü ve çok nadir dünyaya gelen bir ırk. Umarım yeterli olmuştur, bu bilgiler internetten buldum, ben de sizinle öğreniyorum

You're Mine ღ TaeKook ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin