179

332 34 2
                                    

Binalar hakkında şaşırtıcı şeyler:

Ravenclawlar: Her zaman kitap okuduklarını ve sınıfın en iyisi olduklarını düşünürsünüz... ancak bir süredir kitap okumamışlardır çünkü ilginç yeni bir taneyi bulamazlar ve her zaman Netflix ve komplo teorileriyle işlerini ertelerler. Sıkıcı züppeler değildirler, belki de bulabileceğiniz en ilgi çekici ve en az yargılayıcı insanlardır.

Hufflepufflar: Sadece ortalıkta oturup kurabiye yediklerini, ot içtiklerini ve kestirdiklerini düşünürsünüz... ama aslında çok dinamiktirler ve işlerini hallederler. Şimdi çalışır, sonra oynarlar. Sorun, bu hafta ne kadar ödev yapmışlar. Ancak fazla kaba olmayın, sabırlıdırlar ancak sizi parçalayabilirler.

Slytherinler: Oldukça küstah olduklarını ve her şey onlarla ilgiliymiş gibi hissettiklerini düşünebilirsiniz... ama yalnızca takdirinizi isterler. Yaptıklarıyla gurur duyar, yapacaklarında da en iyisini yapacaklardır; aksi takdirde amaç nedir ki? Dünyaları istemezler ancak sevdikleri için dünyaları verirler.

Gryffindorlar: Sadece kaba, gürültülü ve en sağlam ve havalı olmakla ilgililer gibi düşünürsünüz... ama aslında en kibar, en tatlı, en cömert onlardır. Kendi köşelerinde savaşanlar ve ihtiyacı olanları savunacaklardır ancak cesur olmak bela aramak anlamına gelmeyecektir.

Shittyposts: Harry PotterHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin