¤155¤

1.2K 153 54
                                    

İşte geliyor: Neville Hannah Abbott'a evlilik teklifi ettikten sonra St. Mungo's'ta ailesinin yanına gitti ve onlarla oturdu. Annesinin anlamayacağına veya hatırlamayacağına emin olmasına rağmen yine de onun ellerini tuttu ve "Ben evleniyorum anne. O harika biri. Onu çok seveceksin." dedi. Alice sadece mırıldandı ve uzaklara gözünü dikti. Tepki yoktu. Neville yine de yanlarında kaldı ve ebeveynlerine Hannah'yı ve tüm planlarını, onun buraya gelip onlarla tanışmayı ne kadar çok istediğini ve bir dahaki sefere onu da getireceğini anlattı.

Sonra, elini gitmek için kapı koluna koyduğu anda omuzunda bir el hissetti. Alice'ti. Elini daha önce birçok kez yaptığı gibi uzattı, bir çeker ambalajı dışında. Neville da elini uzattı ama bu sefer içinde daha ağır bir şey hissetti.

Aşağı baktığında iki tane yüzük gördü. Annesinin eline baktı, evlilik yüzüklerinin olması gereken yerde bir boşluk vardı.








•İşte size çevirisi zor ama çok güzel uzun iki post geliyor :"

Şu sıralarda da yazmaya çalıştığım bir çapulcu kurgum var, bir seneyi aşkın süredir uğraştığım... o da umarım çok yakında yayımlanacak, bunu niye anlattım bilmiyorum ama belki onun adına birkaç paylaşım yaparım, ufaktan ufaktan spoi'sini verdim zaten, neyse, sihirli günler dilerim efenim.

Shittyposts: Harry PotterHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin