195 30 44
                                    

Bana olan keskin bakışları önceden derimi keserdi. Şimdi ise kalbime saplanıyorlardı.

Ona bu şekilde bakmaya devam edersem bakışlarının en sonunda beni bayıltacağını anladığım için silkelenmiş ve onu hiç görmemişim gibi önüme bakarak yürümeye başlamıştım.

Bakışları beni o kadar etkisine almıştı ki hızlı bile yürüyemiyordum. Üşümüştüm bu yüzden ellerimi montumun ceplerine sokmuştum. Kendimi birazdan bayılacakmış gibi hissediyordum. O kadar canım yanıyordu ki nefes alamıyordum.

Ne kadar canım acısa da yürümeye devam ettim. Duramazdım, ona güçsüz görünemezdim. Her zaman yaptığım gibi umursamaz durmalıydım. Yoksa ölebilirdim.

Ellerim montumun içinde titrerken zaten bozuk olan moralim daha da bozulmuş, psikolojim bozulmanın son noktasına gelmişti.

Bakışlarının keskinliği her saniye artarken tek yapabildiğim dolan gözlerimi kontrol altına almak ve daha hızlı yürümeye çalışmaktı.

Sırtımda hissettiğim o keskin acı birkaç saniye nefesimi keserken arkadan koluma mengene misali yapışan el kalbimin de birkaç saniye durmasını sağlamıştı.

Neredeyse tamamı dolu olan gözlerim akmamak için direnmişlerdi ama en sonunda burada kendilerini bırakmışlardı.

Ben zaten iyi değildim, bir de o böyle yapınca iyice deliriyordum.

Kendimi göğsüne çarpmamak için frenleyebilirdim ama o kadar güçsüzdüm ki ayakta bile zor duruyordum bu yüzden kendimi durduramayıp kafamı güçlü göğsüne çarpmıştım.

Bakışları üstten bana bakarken ben yavaşça geri çekildim ve aramızda biraz mesafe bıraktım.

Eli, kolumu öyle sıkı kavramıştı ki canım acıyordu.

"Kimdi o çocuk?"

Dişlerinin arasından tıslarken dolu gözlerimi hala ona çevirmiyordum.

O şu an sanki insanların lanetlerin toplandığı bir sepetti ve ağzından çıkan her harf bu lanetlerle öpüşmüş gibi günahkarca kulaklarımdan kalbime iniyor orayı cehennemin kurulacağı yer olarak seçiyordu. Tanrı eğer bunu görüyorsa şu an bu adamı cezalandırmayı düşünüyor olmalıydı.

"K-kimse..."

Elimi acıya dayanamayıp diğer kolumu sıkan elinin üstüne koyup bırakması için çekelediğimde o sadece elini gevşetmişti. Kolumu hala kaçmamdan korkuyormuş gibi tutuyordu.

"Kimse olan o çocuğa neden öyle bakıp gülümsüyordun o zaman."

Kalbimin cehenneme dönüşmesini istemediğim için gözlerimin nasıl olduğunu umursamadan bakışlarımı ona çevirdim. Tabi bendeki şansla sağ gözümden bir damla akmıştı.

"Yapma..."

Fısıldar gibi çıkan sesimin ardından bana şaşkınlıkla bakmaya başlamıştı. Şaşkınlıkla kolumu bıraktığında bu fırsattan yararlanmış ve ne halde olduğuöu umursamadan arkamı dönüp koşmaya başlamıştım.

Hızım yüzünden gözümden akan onlarca yaş arkamda kalıyor ve geçmişimi suluyordu. O hala arkamdan şaşkınlık, belki de pişmanlıkla bakarken ben elimde tuttuğum broşürü buruşturumuş ve yanından geçmekte olduğum çöp kutusuna atmıştım. Evden çıkacak durumda değildim.

Ellerimle, insanlar yüzümü görüp halime acımasın diye montumun içine giydiğim siyah sweatshirtümün şapkasını kapatmıştım.

Sanki Dünya bu lanet halime acımıştı ve beni teselli etmek istiyordu. Kar hafifçe aşağı süzülürken ben herbir taneyi arkamda bırakarak çok yaklaştığım evime koşuyordum.

Cebimden çıkardığım anahtarla kapıyı açıp içeri girdim ve sanki son kez kar görüyormuşum gibi özlemle kapıyı kapatmadan önce baktım gökyüzünden yağan o güzel tanelere.

Merdivenleri çıkarak evime ulaştığımda kapıya yaslanmış ağlıyordum. Tek farkı artık tuttuğum hıçkırıkları gizlemiyordum.

Ağlamaktan nefret ediyorum!

Yaklaşık 15 dakika sonra kapıdan destek alarak ayağa kalktığımda kapım sakince tıklatılmıştı.

Aynada halime baktıktan sonra ne kadar yıkılmış görünsemde bunu önemsemeden kapıyı açtım.

Kapı açılır açılmaz bir el belimi bulmuş diğeride içeri geçtiğimiz için kapıyı kapatmış sonra o elde belime dolanmıştı.

Bana, beni sanki yıllardır görmüyormuş gibi özlemle sarıldığında burnuma gelen kokusu tüm o gözyaşlarının tesellisi olmuştu. İşte bu yüzden bundan nefret ediyordum. O yaşadığım her şeye, yaşattığı her şeye rağmen yine de benim tek evimde hissettiğim kişiydi.

"Özür dilerim güzelim, kalbini kırmak istemedim."

•㊙㊙㊙㊙㊙㊙•

lus_Chiquita geldi~ artık rahatça uyuyabilirsin😄

Felony ぉ  °luqi° Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin