Precomandă

9.3K 355 106
                                    

Bună! Știu că a părut o veșnicie așteptarea, dar cum lucrurile bune se lasă așteptate, vă anunț pe calea asta că lucrarea Drako poate fi achiziționată acum la precomandă! Prețul este unul mai scăzut acum, deci dacă nu vreți să dați mai mult când va avea loc lansarea, vă îndemn să profitați acum de ocazie.

Pe lângă ideea de publicare, ceea ce mă bucură mai tare este faptul că povestea celor doi ajunge și în casele voastre. La cei care i-au înălțat la cer și i-au adus acum unde sunt astăzi. Cartea asta e pentru VOI, pentru cei care m-ați format și încă o faceți. Vă mulțumesc infinit pentru tot sprijinul acordat și pentru toate momentele în care m-ați ridicat atunci când mă simțeam la pământ.

Acesta este link-ul de unde puteți achiziționa cartea: https://bookzone.ro/landings/drako-kiera-aslog
Dacă nu puteți da copypaste, aveți link-ul postat și pe grupul de Facebook (Drăcușorii, Kiera Aslog), pe pagina de instagram- Kiera Aslog, sau pe pagina mea de autor, Kiera Aslog, unde vă aștept pe această cale să-mi acordați o micuță recenzie dacă v-a plăcut cartea. Sau, în alt caz, îmi puteți scrie în privat și vă dau linkul.

Drako vă așteaptă. Let's start the story again and burn together!

Cu stimă, Kiera.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
DrakoWhere stories live. Discover now