link grup cont: https://www.facebook.com/groups/527199804369538/
Grupul se numește "Drăcuşorii(Kiera Aslog)"
în caz că nu merge să îl accesați de pe telefoane
Cont pe insta: Kiera Aslog
Celălalt cont al meu @Madelenblack (cărţi exclusiv boyxboy)

"Ieși la întâlniri cu o fată care nu citește. Caut-o într-un cotlon cât mai ascuns al unei bodegi de duzină. Găsește-o înconjurată de fum, mirosind a alcool și luminată de diversele culori ale globului de discotecă.

Deschide discuția cu ea, folosindu-te de trivialități nonsentimentale. Folosește replici de agățat. Scoate-o afară când noaptea este în toi. Ignoră atingerea oboselii. Sărut-o în ploaie sub lumina slabă a unui bec stradal, pentru că ai văzut asta într-un film. Fă o remarcă la lipsa de semnificație a acestui lucru. Du-o în apartamentul tău. Termină seara făcând dragoste. Fă dragoste cu ea!

Fii cu o fată care nu citește, pentru că fata care citește cunoaște importanța intrigii. Ea poate să traseze granițele prologului și să ascută crestele climaxului. Le simte în ea. Dar, deasupra altor lucruri, o fată care citește cunoaște semnificația unui sfârșit. Ea este conștientă de sfârșit. A spus adio miilor de eroi, cu doar o grimasă de tristețe. Așa că nu spera la mai mult!

Nu fi cu o fată care citește, pentru că sunt povestitoare. O să fii cu Joyce, cu Nabokov, cu Woolf. Tu, cea din bibliotecă, cea de pe platforma de la metrou, cea din colțul cafenelei, cea din fața ferestrei. Tu, cea care îmi faci viața atât de a dracului. Tu, fata care citești, mă faci să vreau să fiu tot ce nu sunt. Dar sunt slab și te voi dezamăgi, pentru că tu ai visat la cineva care e mai bun decât sunt eu. Nu vei accepta viața despre care ți-am vorbit la începutul piesei. Tu vei accepta doar pasiunea, perfecțiunea și o viată demnă de povestit. Nimic mai puțin. Deci, la naiba cu tine, fată care citești. Urcă-te în următorul tren și ia-l și pe Hemingway cu tine. Sau, poate, stai și salvează-mi viața"
  • Neverland
  • JoinedAugust 7, 2016


Last Message
KieraAslog KieraAslog Aug 04, 2021 10:43AM
Hello! (again...)Pentru cei care mai au energia să treacă prin asta, m-ar ajuta mult un vot pentru Most Creative Author, cu UADBR.Votul se pune doar la capitolul de start vot.O să vedeți tot în ca...
View all Conversations

Stories by Kiera
Pe căi greșite by KieraAslog
Pe căi greșite
Primul volum din seria „Pecadores". „Unde sunt ei, acolo e și focul." Juliet Mendoza nu ar fi trebu...
ranking #1 in liceu See all rankings
Un sărut în Santorini by KieraAslog
Un sărut în Santorini
După o dureroasă decepție în dragoste, Alex Matthews se lasă convinsă de sora ei, Rose, să plece într-o vacan...
ranking #11 in umor See all rankings
Un altfel de băiat rău by KieraAslog
Un altfel de băiat rău
Locul 1 în cadrul concursului Penița de Aur, la categoria Dragoste. Cea mai bună carte a anului 2019. Locul...
ranking #38 in iubire See all rankings
1 Reading List