Son Söz

1.6K 86 10
                                    


Merhaba Canlar...

Buraya ekleyeceğim son güncelleme bu. Birazdan daha önce taslak olarak bıraktığım bir hikayeyi düzenleyip Celal'in devam hikayesi haline getirerek yayınlayacağım. 

Dilerim ki hepimiz için güzel, tertemiz bir başlangıç olsun. Birlikte daha nice güzel günler görelim. Sizden ricam çok keskin ön yargılarla yaklaşmayın yeni hikayeye ve kurgunun ilerlemesi için biraz zaman tanıyın. 

Ben karakterlerimi hep gerçek hayattan seçtim bugüne kadar. Celal, Zeynep, Şevki, İrem, Halil amca, Figen, Ayşe, Öcal, tüm mahalleli... Hepsi de dönem dönem benim hayatımda gerçekten var olan insanlardı. 

Yeni hikayede de bu şekilde olacak. Gerçek insanlar, gerçek olaylar, anılar, hüzünler, mutluluklar... Profilimi kontrol ederek yeni hikayeye ulaşabilirsiniz. Yine Celal ismiyle fakat bu defa beyaz bir kapak tasarımı ile.

Onca zaman sonra yazmak, hele de anılarla dolu yeni baştan Celal'e devam etmek. Ne bileyim, içim bir tuhaf...

Sizden bir diğer ricam; bu yaşadığımız dönem çok zor. Tıpkı bir korku filmi gibi. Ve kimsenin elinden bir şey gelmiyor. Belki bizler hastalanacağız belki de ailemizden birileri yaşamını yitirecek bu süreçte. Ama kendinize dikkat etmekten ne olur vazgeçmeyin. 

Moralinizi, psikolojinizi iyi tutmak için elinizden geleni yapın. 

Ve olur da ben bu salgında yenik düşersem,ne olur benim için Celal'i tamamlayın. 

Kendi kaleminizle, hayal gücünüzün yettiği yere kadar eşlik edin Celali'ye...

Yeni bir başlangıçta görüşmek ümidiyle,

Can'sınız...


Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Apr 07, 2020 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

CelalHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin