i. :: lose your star to get your moon

238 22 5
                                    

Kim Taehyung.
ez a név lebegte körbe Jeon JeongGuk elméjét, aki ennek hatására elég frusztrált, kétségbeesett, de ámoros állapotba csöppent. a fiú barna haja, aranyló barna szemei, és mély hangja a másikat egy még nem tapasztalt világba röpítette, de még ő maga se tudta, ez jó vagy rossz hatással lesz-e rá.

felállt vas ágyáról, és a zenegép felé vette az irányt. előhúzta a Beatles kazettáját, majd a tekercset működésbe hozva kezdte el a here comes the sun zeneszövegét énekelni. jó hangja van, mit sem tagadhatja, ő is tisztába van vele, ahogy tanárai, diáktársai és szülei is. nem szentelt rá nagy figyelmet az intelmek ellenére sem, miszerint a kórusban megfelelően megállná a helyét, talán túl is teljesítene. -de miért pazaroljam a fiatalságom valamire, ami segítségével megélni se tudnék? -tűnődött volna el, ha a telefon zúgása meg nem törte volna nyugodt pillanatát.

-Halló? -nyomja meg a zöld gombot, megteremtve a kapcsolatot valakivel.

nem érkezik válasz, csak halk szipogás jelzi a nő jelenlétét a vonal másik végén. jungkook ideges lesz, ujja a piros gombot súrolja, mikor egy jól megszokott édesanyai hang megtörve megszólal.

-Apád...halott.

ezen a napon vesztette el jeon jeongguk a csillagját, és kapta meg a Holdját.

taengerkek™

[LOSE YOUR STAR TO GET YOUR MOON]

𝙏𝙊𝙊 𝙇𝘼𝙏𝙀 ; ᵗᵃᵉᵏᵒᵒᵏ | ongoing Where stories live. Discover now