Capitolul 3

148 30 23
                                    

     Mavi Axel, tatăl unui călăreț groaznic și șeful companiei Tech-Novo încurcase ziua de naștere a unicului său fiu

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Mavi Axel, tatăl unui călăreț groaznic și șeful companiei Tech-Novo încurcase ziua de naștere a unicului său fiu. Cassian nu putea înțelege cum banii l-au transformat în 5 ani. Desigur, după divorț s-au răcit relațiile dintre cei doi, dar nu încât să îl viziteze doar de două ori pe an.

Și iată rezultatul faimosului Mavi. După 3 ani de facultate și un masterat neterminat, pus ca angajat într-un sector mic de-al companiei, călărea un cal ca pe o vacă. Încerca și prin cuvinte să o facă să înainteze. Caii din grajdul cabanei de la țară au fost mai ascultători.

- Stăm pe loc de trei minute! Vrei să te numesc ponei? Așa o să te strig de acum dacă nu- aaAA!

Și atunci calul negru cu pete albe se ridică pe picioarele din spate și porni la galop.

O să mă omori într-o zi, se gândi el, ținându-se strâns de frâie.

**

Unde se duce nebunul ăla?

După câteva minute , apăru fratele ei cu Bert, fugind spre potecă. Prințul skater de pe cal reușise să îi sperie pe cei doi . Dephne oftă ușurată, apoi, tăindu-le calea, îl apucă pe Marcus de geacă.

- Ați spus că nu o să mai veniti aici!

Bert încercă să o dea la o parte. Dephne se uită furioasă la el, ridicând amenințător arătătorul.

- Ascultă-mă aici, hoțule. Ai încercat vreodată să treci prin terapia lui Marcus? Cum îți permiți să îl corupi din nou?

Băiatul de vârsta fratelui său, plin cu piercinguri în arcade, își afișă dinții, în timp ce bucățile de metal îi intrau în pleoape. Marcus încercă să îl tragă de lângă Dephne, dar nu putu. Bert se aplecă peste ea, mârâind.

- Ce știi tu? Nu știi numai să îți bagi nasul unde nu trebuie. Chiar crezi că fratele tău a mers să facă stupizenia aia?

- Bert, încercă să îl întrerupă Marcus. Încetează.

- Nu! Ai promis, Marcus! țipă Dephne la el și își aruncă mâinile în aer. Mi-am luat o slujbă ca să reușesc să îți plătesc și terapia! Mă chinui între timp să îmi trec examenele ca să te găsesc seara aici?

Ea îi luă cheile de la apartament din buzunar. Când se întoarse cu spatele, Marcus încercă să o întoarcă pe sora lui spre el, dar nu făcu decât să înrăutățească totul. Îl împinse de lângă ea și continuă să meargă spre casă. Privirea ei era încețoșată de mânie si trădare. Prinzând-o încă o dată de braț, Marcus primi un pumn în nas, apoi sora lui dispăru în jos pe potecă. Bert îl prinse de după umăr și se îndreptară ambii spre pădurea de lângă, pe celalalt drum spre casă.

Ia cu frișcăOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz