Επίλογος

248 15 21
                                    

Μπορώ να πω ότι επέστρεψε η ηρεμία στη ζωή μου.Μπορεί να πέρασαν λίγοι μήνες αλλά όλα πάνε καλά.Η εταιρία άνοιξε ξανά.Σε άλλο όνομα όνομα όμως.'Drone' την ονόμασα αυτή τη φορά.Και όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε γρήγορα μεγάλη.Όπως έπρεπε.

Ο Τζον μπορώ να πω ότι βρίσκεται στη φυλακή.Η Ρέιτσελ από ό,τι έχω μάθει γέννησε στη φυλακή.Ένα κοριτσάκι που το πήγανε σε ορφανοτροφείο.Και ο Ρικ είναι μαζί τους στη φυλακή.Την Όλγα την βρήκαν τελικά στην αποθήκη στην Πενσυλβάνια.Τώρα, αποφάσισε να αφήσει το θέατρο και πήγε στο Σικάγο για να ανοίξει μια σχολή υποκριτικής.Εκεί γνώρισε και τον σύζυγό της.Έχουν και ένα παιδί μαζί.Όμως,τι γίνεται στην εταιρία;

Εγώ είμαι ξανά πρόεδρος της εταιρίας.Αντιπρόεδρος είναι πια ο Ματ.Στο τμήμα μάρκετινγκ είναι πια ο Λάρρυ,με τη Τζέσικα,τον Κρις αλλά και τον Μπομπ,ενώ γραμματέας μου είναι πια ο Γουίλιαμ.Τα σωστά άτομα στη σωστή θέση.

Όμως,άλλαξαν πολλά και στην προσωπική μου ζωή.Μέσα σε 12 μήνες άλλαξαν πολλά.Αρχικά,παντρεύτηκα την Τζέσικα.Παντρευτήκαμε στο Λας Βέγκας,σε μια εκκλησία κοντά σε ένα καζίνο.Σε στενό οικογενειακό κύκλο και χωρίς να έχω αφήσει να διαρρεύσει η είδηση του γάμου.Διέρρευσε δύο μέρες μετά.

Τη θυμάμαι πολύ καλά εκείνη την ημέρα.Εγώ είχα φορέσει ένα μαύρο κουστούμι που είχα αγοράσει από το Παρίσι,όταν πήγα στη Γαλλία λίγο καιρό αφού άνοιξε η εταιρία.Φόρεσα και μια κόκκινη γραβάτα που μου είχε κάνει δώρο η Τζέσικα.Εκείνη θυμάμαι είχε φορέσει ένα μακρύ,άσπρο φόρεμα.Είχε φτιάξει και τα μαλλιά της κοτσίδα.Ήταν πολύ όμορφη.Ή μάλλον καλύτερα,πανέμορφη.

Στο γάμο παρευρέθηκαν ο Ματ,ο Κρις,ο Λάρρυ,ο Γουίλιαμ με την Άννα,ο Μπομπ,ο Μόργκαν,η Μαίρη με τον Σάλιβαν και ο κύριος Γκρέι.Ο κύριος Γκρέι μπορώ να πω ότι ήταν χαρούμενος.Κάποια στιγμή στην εκκλησία τον πλησίασα και είχαμε μια απολαυστική συζήτηση.
《Χαίρομαι πολύ που είστε εδώ》
《Έπρεπε αγόρι μου.Ξέρεις,θα χαιρόμουν πολύ αν ήταν εδώ και ο πατέρας σου.Πιστεύω ότι αυτή η κοπέλα σου αξίζει》
《Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που παντρεύομαι》
《Έτσι είχα πει και εγώ και μέχρι να γνωρίσω τη γυναίκα μου είχα παντρευτεί δύο φορές》

Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος Γκρέι είχε γνωρίσει πολλές γυναίκες στη ζωή του.Όμως,όταν γνώρισε τη γυναίκα του τη Βερόνικα,αποφάσισε ότι αυτή ήταν η γυναίκα της ζωής του.

Στη συνέχεια πλησίασα τον Σάλιβαν.Ήθελα να του πω ευχαριστώ που δεν αποκάλυψε τίποτα στη γυναίκα του.Έτσι,πήγα κοντά,τον έπιασα από τον ώμο και του είπα:
《Σε ευχαριστώ》
《Για ποιο πράγμα;》
《Σκέψου》

Mr RobertsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα