CAPÍTOL 4

17 5 0
                                    

HOW WAS EVERYTHING IF...

Miracles could happen? Cause now I have to pretend that i don't really care – Vanessa Hudgens

FLASHBACK (Intro 4rt CAPÍTOL)

Però aquestes persones és poden comptar amb els dits de la mà

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Però aquestes persones és poden comptar amb els dits de la mà. Al llarg de la vida fins ara, et puc dir que tinc molts coneguts (més dels que et penses) i total... només per tenir la meva reputació (ja ho sé, cada vegada em dius que d'això me n'oblidi) però abans no sabia perquè ara em dius això, tant debò ho hagués dut a terme fa anys. Decidir amb qui parlar-me, amb qui anar a l'hora del patí, amb qui seurem o quedar després de l'institut... va fer que em relacionés amb gent molt "popu" (com jo deia), que tingués oportunitats d'anar a llocs que no hagués tingut ocasió si no m'hagués fet amb tal persona. Però les coses no poden ser perfectes... perché?

No vaig perdre amistats, però si em va distanciar de persones amb qui hi havia tingut molta afinitat, dir: "Estàs o no estàs amb mi?".

I tot això a què ve? Doncs a la justificació que al pròleg deia que més al llarg d'aquesta història explicaria: "de com era a com haig de ser i finalment, com hauria d'haver sigut".

River Flows in You – Yiruma

De com era amb tu suposo que te'n recordes, no? (Espero que és compleixi al que dius: "jo sempre recordo les persones") Tants dies parlant... i recordes? Jo fins molt més tard que tu no tenia ni WhatsApp jajajaja buah que recuerdos. No parlaré de la pasta que em gastava parlant amb tu de SMS en SMS (no era molt conscient en aquell temps del que costaven enviar-ne un jajajaja si t'expliques jo ara totes les sorpreses que se'n duien els meus pares amb els rebuts...). Recordo que ens parlàvem per Whats i a vegades jo tardava hores o dies en contestar-te però si ho vols saber, era perquè suplicava a me germana que em canvies el telèfon quan no l'utilitzava (la seva BlackBerry tenia l'opció d'instal·lar-se l'aplicació de WhatsApp i el meu Samsung del 2010, no) i doncs cada vegada que tenia l'oportunitat de que em "deixes" agafar el seu telèfon, era or.

Més endavant, passat un temps, em vaig fixar que algo havia de fer per canviar tota la història que portava a sobre així que vaig decidir canviar (com dius tu, de mentalitat [18*] [ja saps a què em refereixo]) i molt més. Diferent a altres persones [18**] , amb l'ajuda de la meva millor amiga, vam dissenyar diferents estratègies per tal de que tot canvies i tu et fixessis amb mi.

I know we were, all I ever wanted was for you to know – Avril Lavigne

Com havia de ser jo per què aquella noia és fixes en mi? Millorar en els estudis? Canviar el meu look? La meva personalitat? O el meu cercle d'amistats? (Uff..cercles d'amistats... això no porfa.. [però si era necessari ho faria, per tu]) Tantes coses podien ser que ni tant sols sabíem per on podíem començar.

El plan va funcionar, però no amb qui nosaltres volíem que es fixés amb mi.

UNA  HISTÒRIA  D'INDIRECTESWhere stories live. Discover now