PRÒLEG

56 4 0
                                    

[1*] Has it ever crossed your mind when we're hanging, spending time girl, are we just friends? Is there more, is there more?– David Archuleta

La veritat és que mai m'hagués imaginat que un dia t'escriuria tot això, sempre m'ho he guardat per mi[2*] i ho he compartit amb una millor amiga que vaig tenir (però això de tenir una millor amiga, és una altra historia...). I sí, algun dia s'acaba dient o explicant per algú així que, per no esperar més, que tal avui?

Guardar-se un fet a dins d'un mateix pot ser súper bonic, crec que fins i tot molt únic per a un mateix. Però la veritat, penso que si realment aquesta història pròpia no pot sortir a la llum mai, acaba sent quelcom per dins que et va afectant, més ben dit, et va transformant. De com era a com haig de ser i finalment, com hauria d'haver sigut. Diferents fases que més endavant explicaré.

Aquesta història és de fa molt de temps i mai t'ho he explicat en si però tal com parlo amb tu des de fa molt: always t'he anat deixat comentaris i més d'una indirecta que, al xatejar durant tant temps amb tu, s'han fet ja una història per si soles (si les saps trobar totes, és clar). Realment sí que sóc un misteri, m'ho han dit ja més d'una vegada.

PD: Les frases que es troben a la llegenda de cada pàgina, són frases extretes dels diàlegs que he i has enviat al nostre xat de conversació a WhatsApp. Tan fàcil com copiar la frase al cercador i llegir les quatre línies de dalt de la frase marcada i les quatre línies següents per saber el significat i trobar-li la lògica a la frase. Easy no? (Sé que ets chismosa per a aquestes coses tu).
____

[1*] A cada capítol hi trobaràs una frase extreta d'un tros d'una cançó. Estaria bé que escoltessis aquella cançó mentre llegeixes aquell capítol.

[2*] Diàleg de WhatsApp: "Ughhhh nose ni perquè t'estic parlant sobre això"

UNA  HISTÒRIA  D'INDIRECTESحيث تعيش القصص. اكتشف الآن