CAPÍTOL 3

19 5 0
                                    

THE HARSH REALITY

Si bé com deia que fa tant temps que ens coneixem, ja no et dic el temps que vaig estar penjat de tu.

Que tot el que m'has dit, tot el que has fet per mi em fa sentir que no hi ha res més enllà – Amelie

FLASHBACK (Intro 3er CAPÍTOL)

Ella, una de les meves millor amigues [11*]

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ella, una de les meves millor amigues [11*]

Sé que, com diem ara, eren coses que passaven molt a la lleugera i com que amb aquestes coses et conec jajajaja (ara sé que ho diràs un altre cop per dins mentre estàs llegint això) perquè com tantes vegades m'has repetit, si alguna cosa ha de passar, passarà. Però va ser un amor tope extrany [12*] saps?

Ben bé no sé com va poder passar, ni tant sols com va sorgir.

Vaig intentar-te oblidar i sí, al llarg del temps va deixar de ser el mateix, però mai he pogut dir: sí, està oblidat. Des del 2012, fins no sé quin moment vaig parlar de tu no sé quantes mil vegades a les meves dues [13*] millors amigues (no saps tu lo clar que tenien, i cada vegada que parlavem els hi recordava, que estava penjat de veritat de veritat per tu jajajaja poca broma perquè bé que t'ho van acabar dient a la llarga) i bé, un dia va arribar l'oportunitat d'oblidar-te, no perquè jo conegués a una bella princesa que em fés tornar a veure el món jajajaja ni que algú em tractes súper bé per la qual cosa em fés obrir els ulls i així oblidar-te de una vegada per totes com a amor platònic, sinó que va arribar l'estiu del 2013 i un dia com qualsevol altre, vam perdre el contacte.

Durant dos anys vaig aprendre a trobar els meus rotllos pasajeros (líos d'estiu i oportunitats que sorgeixen una nit o una tarda imprevista). De fet, crec que va ser el futbol, l'esquí i l'hospital qui em van ajudar a canviar.

'Cause i am a conqueror and i won't accept defeat – Empire Cast

En aquell temps, els observadors de la Selecció Espanyola van veure una cosa en mi i després de parlar-ho amb els meus pares i tal, vaig acabar anant 2 cops per setmana al CAR[14*] quedant-me cada cap de setmana allà dormint i entrenant matí i tarda.

Em vaig adonar que ja no tenia el temps[15*] que tots els meus amics tenien perquè molts dies, en comptes de poder quedar amb ells, estava allà al camp de futbol: entrenant fés sol, vent o pluja.

El que sempre  he pensat és que són més importants els amics que estar pendent de les noies, així que els dies que podia, quedava amb ells tarda i nit si podia. Però molts d'ells ja no tenien aquest pensament, suposo que perquè mai hi pensarien; principalment un dels meus millors amics. Veure que et quedaves enrere, que aquelles tardes de fifas [16*], música i bromes amb ell quedaven al passat i ara és convertien en tardes de pelis o de donar voltes pel poble i gairabé cada vegada amb una persona nova al costat d'ell que l'abraçava o li donava la mà.

Era pensar i dir-me a mi mateix: I perquè a mi no em pot passar això?[17*]

Take my hand, take a breath, pull me close, and take one step. Keep your eyes, locked on mine and let the music be your guide. - HSM

______

[11*] Referència a la frase "però això de tenir una millor amiga, és una altra història..." - PRÒLEG

[12*] Referència a la frase "fa temps et vaig dir que no considerava que m'agradés la noia amb qui últimament parlava amb tanta afició, amb tantes...ganes"

[13*] Saps, tenir gent que ha passat per la meva vida com elles dos, no sabré mai com podré agrair-ho.

[14*] CAR: Centre d'Alt Rendiment Esportiu (esportistes d'èlit) que és troba a Sant Cugat del Vallès.

[15*] Referent a : "vaig aprendre a trobar els meu rotllos pasajeros". No per estar allà intern moltes hores, deixaria de tenir oportunitats en l'amor. Allà, vaig tenir l'oportunitat de canviar el meu pensament i acabar pensant: "és millor estar solter, sense compromisos i sense estar pendent d'algú."

[16*] Parlant del video joc de futbol.

[17*] Pero sincerament el que vull molts cops és que algú s'enamori tant fort de mi que moriria si jo desaparagués"

UNA  HISTÒRIA  D'INDIRECTESWhere stories live. Discover now