İlk Gün -5-

288 13 2
                                    

Şarkı Önerisi : Ariana Grande : 7 Rings 
Selaaaam! Umarım hoşunuza gidiyordur. İyi Okumalar...
* * * *
Eve girdim ve kendimi yatağın üstüne atıp derin bir nefes aldım.

Sabah uyandığımda dün olanları düşündüm. Vampirler... ilginçti yani bence ama inanması zordu biraz. Yani abes bir durumdu. Sonra aklıma dün gece olan ve o an çokta dikkat etmediğim bir olay geldi. O adam beni ısıracaktı!! Fakat yapmadı. Ama niye ki? Yoksa lezzetli olmadığımımı düşündü?
" What? Ne saçmalıyorsun? Kendine gel!"dedim kendi kendime. Bu en son istediğim şey olabilirdi. Saçmalmıştım. Eşofmanımı giydim ve balkona çıkıp hava aldım. O sırada villamızın arkasındaki ormana takıldı gözüm. Bence Ormandaki patikada güzel bir koşuya çıkabilirdim. Aşağı inip anneme baktım,evde yoktu. Kahvaltı yapmak için dolaba yaklaştım. Dolabın üzerindeki notu farkedip elime aldım ve içimden okudum;"Kızım ben bir iş için yaklaşık 5 günlük bir geziye gidiyorum bunu böyle söylemek istemezdim fakat gece yola koyuldum. Umarım ben yokken güzel vakit geçirirsin..."yazıyordu. Notu Bir kenara koyup dolabı açtım. Bir kaç portakal çıkarıp portakal suyumu hazırladım. Sonra da biraz patates kızarttım. Yanına da mayonez ve ketçap aldım ve masaya koydum. Yukarı yani odama çıkıp bilgisayarımı aldım ve tekrar aşağıya inip masaya oturdum. Güzel bir film açıp izlerken kahvaltımı yaptım. Sonra tekrar odama çıktım ve dişlerimi fırçaladım.Saçımı sıkı bir at kuyruğu yaptım ve yanıma bel çantamı aldım. Telefonum ve kulaklığımıda alınca hazırdım. Sonunda beyaz spor ayakkabılarımı giyip dışarı çıktım. Bahçeye bakarken gözümde dün beni buraya getiren vampiri hatırladım. Az kalsın tadıma bakıyordu. Acaba onu gündüz görebilir miydim? Belki bugün bir ara giderdim oraya tekrar... Sonra yavaş adımlarla ormandaki patikaya doğru ilerledim. Telefonumdan '7 Rings' açtım ve kulaklığımı takıp tempoyla koşmaya başladım.

Bir süre sonra yoruldum ve bugünlük bu kadar yeter diye düşünüp eve döndüm. Önce şu içtim sonra ise odama gidip üzerimi değiştirdim.

Bence bu gündüz için iyiydi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bence bu gündüz için iyiydi. Bu sefer kendi arabam ile gitmeyi tercih edecektim. Aklımda bazı sorular vardı.Hayatım değişmiş gibi hissediyordum.Belkide değişmiştir.Sonra yanıma bir ceket alıp arabamın anahtarını aramaya başladım. Neredeydi? Acaba annem yanlışlık arabanın üstünde mi bırakmıştı? Arabanın yanına gittim fakat yoktu. Tekrar eve döndüm ve her yeri aramaya başladım. Odamda ki raflara baktım fakat en üstteki rafa uzanamadım. Ben de elimle yokladım. O sırada hem anahtar düştü hemde aynam düşerek kırıldı. Arabanın anahtarını yatağımın üzerine koydum ve ayna kırıklarını toplamaya başladım. " Ahh bileğim!!!"diye bağırdığımda elimdekileri bir kenara bırakıp banyoma gittim. Kesik biraz derin gözüküyordu ya da bana öyle gelmişti. Hemen ilk yardım çantasını alıp pansuman yaptım. En sonunda yara bandı yapıştırıp kapattım. Sonra ayna kırıklarını dikkatlice topladım. Arabamın anahtarını alıp evden çıktım. Kapıyı kilitledim ve arabama bindim. Yavaşça arabamı çalıştırdım. Biraz saçımı düzelttim aynadan ve kırmızı rujumu sürüp yola koyuldum. Yolda giderken üstü açık arabamdan rüzgâr saçlarımı savuruyor ve ılık öpücükler bırakıyordu tenime. Hava sıcaktı ve saat 14.45 sularıydı. Yolda kimse yoktu sadece tek tük arabalar vardı.

Bir süre sonra Fangtasia yine karşımda duruyordu. Ancak bu sefer koruma gibi dikilen adamlar yoktu. Ne arabalar vardı ne de gürültü... Kimsecikler yok gibi gözüküyordu. Arabamdan indim ve kitlemeyi unutmadım. Sâkin adımlarla kapısına doğru ilerledim ve kapıyı açmaya çalıştım ama açılmadı. Kapıya tıklattım ve beklemeye başladım. O sırada içeriden birtakım sesler gelmeye başladı. Sonra bir kadın sesi "Siz kimsiniz? Ne istiyorsunuz?"dedi. O hâlâ kapıyı açmamışken ben "Cheryl BLOSSOM,dün gece buradaydım. Tekrar gelmemin bir sakıncası olduğunu düşünmemiştim. Neyse ben gideyim."dedim ve hızlı adımlarla arabama doğru ilerlerken bir gece kulübüne neden öğleden sonra geleyim ki? diye düşünüyordum. Arabamın kapısını açtığım sırada Fangtasia'nın kapısı aralandı.
*

* * *
Yeni bölüm yakında gelecek... Sizi çok seviyorum yorum yazmayı ve oy vermeyi untmayın! ♡♡

Abes:Saçma

Kelime sayısı : 579

KARANLIK KANWhere stories live. Discover now