Fangtasia -2-

505 24 12
                                    

Tekrar Selaaaam! Yeni bölüm geldi.
Multimedya : Fangtasia
Hemen geçelim...
* * * *

Artık her yer karanlıktı. Telefonumu açıp şu lanet yere ne kadar daha yürümek gerektiğine baktım. "Sonunda!"dedim ve telefonumu çantama geri koydum. Biraz ilerde sola dönünce Fangtasia'ya varacaktım. Müzik sesi duyulması başladığında kırmızı ve siyah tonlardan oluşan kulübü gördüm. Saçımı düzelttim ve rujumu tazeledim sonra da içeri girmek üzere yürümeye başladım. Kapıda ki iki adam beni durdurdu ve "İzninizi göstermeden giremezsiniz!"dediler. Ben "Ne izni? Nasıl giremem içeri? Buraya gelene kadar neler yaşadım biliyor musunuz?!!"dedim hayretle. Onlar ise fütursuzca gülüp "Bilmiyoruz ve umrumuzda da değil! Şimdi gidin buradan!"dediler. Ben saçımı savurarak geri dönüyordum ki birden İçeriden çıkan bir kadın bana "Bekle!Gelebilirsiniz içeri!"diye seslendi. Ben şaşkın bir şekilde ona baktım ve o içeri girdi. Hemen kapıya yöneldim ve adamlara "Gördünüz mü artık iznim var?"dedim sonrasında da içeri girdim. Çok güzel bir havası vardı diyemem ama eğlenceli bir şarkı ve çılgıncasına dans edip bir şeyler içen insanlar vardı. Ya da vampirler (tabi ben henüz görmedim ve henüz inanmıyorum.)...
Bara doğru yaklaştım ve sandalyelerden birine oturdum. Barmen bana "True Blood mı istersiniz?"dediğinde ona anlamayan bakışlar atarak "Ne? O ne be? Pardon o ne?demek istemiştim."dedim. Barmen "Pardon vampir değil misiniz?"dediğinde vampirlerin gerçek olduğunu düşündüm. Ben "Değilim,yani sana bir şey sorsam... Şeyy vampirler gerçek mi?"dedim. O ise "Haha!Elbette,hatta hatırlatıyım burası vampir barı olarak geçiyor zaten."dedi ve başka bir müşteri ile ilgilenmeye başladı. Biraz ürkmüştüm aslında. Acaba burada insanlar da var mıydı? Barmen işini bitirince ben "Bir şarap alabilir miyim acaba?"dedim ve o da şarabımı doldurup bana verdi. Sonra ben "Burada insanlar da oluyor mu?"dedim. O da bana "Genellikle hayır ama ben bir insanım mesela"dedi. Sonra onunla konuşmayı bırakıp etrafa bir göz attım. Sonra gözüm birine takıldı. Özel bir koltukta oturan ve dik dik bana bakan bir adam gördüm.

Biraz ürperdim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Biraz ürperdim. Şarabımı yudumlamaya devam ederken hâlâ bakışıyorduk. Acaba vampir miydi? 
Bunu barmene sorabilirdim. Şarabın parasını verirken ona "Şurada oturan adam vampir mi?"dedim. Barmen ise "Ne zannetin kulübün sahibi bir insan mı olacaktı?"dedi. Umarım kanımı içmek istemiyordur. Lavaboya gidip biraz bu ortamdan uzaklaşıp sakinleşmeye ihtiyacım vardı. Bitirdiğim şarap bardağını masaya bırakıp lavaboya doğru ilerledim. Kapıyı açıp içeri girdim ve kimsenin orada olmadığına emin oldum. Duvara yaslanıp derin dein nefes almaya çalıştım. Henüz sivridişli biriyle karşılaşmadım fakat hr an bu gerçekleşebilirdi. Ayna da saçımı düzelttikten sonra telefonumdan saate baktım. Hmm 23.45 gece henüz başlamamıştı. Lavabodan çıktım ve neredeyse küçük dilimi yutacaktım. Az önce bana dik dik bakan adam ağzımı eliyle kapatıp beni duvara yasladı.
Eric'ten...
Barımın kapısında neler olup bittiğini kameralardan izlerken bir şey hissettim. O kızda özel bir şey vardı. Onunla konuşmalıydım. Çalışanına emir verip onu içeri aldırtmaların söyledim. Kız içeri geldiğinde onu izlemeye başladım. Bir doğaüstüydü ama ne? Bunu öğrenmemin tek yolu vardı. Onunla konuşmak...
Yalnız kalması için onu biraz izledim. Sonra beni fark etti. Benden biraz korkmuş olsa gerek kalp atışları hızlandı ve nefes alış veriş hızı arttı. Ona odaklandığımda bunları hissedebiliyordum. O sırada lavaboya doğru ilerledi. Onun peşinden gittim ve çıkmasını bekledim. Bu kızın ne olduğunu öğrenme vakti gelmişti. O lavabodan çıkınca hızlıca onu tuttum ve elimle ağzını kapattım. Kokusunu içime çektim ve hayatımda ilk kez böyle harika bir koku aldığımı farkettim.
****
Umarım bölümü ve hikayeyi beğenmişsinizdir. Yorum bırakmayı ve oy vermeyi unutmayın.
Fütursuzca = Aldırmayarak
K

elime Sayısı : 552

KARANLIK KANWhere stories live. Discover now