Capitolul 1

6K 199 41
                                    

Anul 2010

Țin cu o mână trolerul mic și negru și merg după Cailyn pe panta abruptă din față noastră. Când în sfârșit ajungem sus la drum și nu mai aud atât de rău zgomotul produs de feribot o întreb pe prietena mea:

— Bun, și acum?

Am plecat într-o vacanță neplanificată, doar ne-am făcut bagajele si duse am fost, o pot numi mai mult aventură decat vacanță, căci nu am habar unde suntem, știu doar că exista un hotel mic, mai degrabă motel, în localitate, dar întrebarea rămâne cum ajungem acolo.

— Facem autostopul, îmi raspunde zâmbind și ridică din umeri.

Ea este atât de bine dispusă când zice asta, în timp ce eu îmi fac tot felul de scenarii. Daca ne omoară și ne aruncă in apa? O sa ne vadă turiste rătăcite, pierdute în spațiu și poate profită de asta.

Cat timp eu îmi faceam scenarii negative în cap, Cailyn a oprit deja o mașină și o pot auzi vorbind cu șoferul, un șaten cu varsta undeva în jur de 25 de ani. 

— Frumosule, crezi că ne poți lăsa pe mine si pe prietena mea la hotelul din oraș?

Își folosea obișnuita seducție și pe el, iar acesta nu se arăta deloc deranjat.

— Cu cea mai mare placere, chiar merg într-acolo, urcați, ne zice și se dă jos să ne pună bagajele în spate.

Cailyn se urca în față, iar eu în spate și raman tăcută pe tot parcursul drumului, în timp ce cei doi discută de mama focului.

Cobor când oprește în fața unei clădiri cu doua etaje, plus parter, destul de veche și vopsita în roșu închis pe acoperișul căreia se afla un semn mare cu hotel. Cred ca un hotel înseamnă mai mult decât atât, adică nu pare să fie cine știe ce confort, dar în lipsă de altceva e bun și ăsta.

Cailyn coboară câteva minute mai tarziu, aparent a facut schimb de numere de telefon și de salivă cu tipul care ne-a adus pana aici. Nu suport cand face asta, cand se încurcă cu toti dubiosii si mai ales ca le cade din prima in așternut, dar am incercat in zadar sa o faca sa înțeleagă ca nu asa trebuie sa se comporte o fată.

— Haide, zice apucandu-si bagajul pe care i-l dadusem jos din portbagajul strainului.

Intram in cladire si mergem spre receptia din coltul salii de la intrare si o las pe Cailyn inainte, caci eu ma aplec sa-mi asez cureaua de la sanda. Cand ma ridic ma izbesc de un corp solid si ma dau cativa pasi inapoi, soptind un scuze.

— Nu e nicio problema, frumoaso, aud o voce puternica rasunand din fața mea si cu greu imi înghit nodul din gât si imi ridic privirea spre bărbatul din fața mea.

Înalt, bine făcut, brunet cu ochi negrii si o barba ce pare lasata intenționat sa creasca atat de mult și matur, foarte matur, undeva in jur de 30 și puțin de ani. Privirea lui ma analiza atent si pot sa simt cum imi arde fiecare bucata de piele și felul in care se uita la mine nu mă încântă deloc.

Zâmbesc timidă si trec mai departe, luandu-mi bagajul si mergand spre prietena mea care luase o cameră.

Urcam la etajul unu si deschide una dintre usile de pe hol, lasand la vedere o camera de marime medie cu doua paturi de o persoană, o comoda cu un televizor pe ea si o alta usa care este baia.

Ne instalam rapid și iesim la o plimbare in jurul hotelului, vom incepe de maine sa vizitam locul, acum este pe inserate si aparent prietena mea are planuri pentru diseară. Langa hotel este un bar-restaurant, doua intr-una, si aparent apartine tot proprietarului hotelului, si a vorbit cu tipul care ne-a adus pana aici, Mick pe numele sau, sa ne întâlnim cu el si grupul sau de prieteni acolo.

Fără scăpare +18Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum