Capitolul 41

1.4K 61 11
                                    




Madison's POV

Celine Williams. Ce naiba cauta aici? Ia casa mea? Femeie pe care o urasc cel mai mult pe lumea asta sta in fata mea și este nevoie de tot ce este în mine pentru a mă opri din a-i smulge capul. Incerc sa-mi controlez gandurile violente si sa ma indrept.

"Ce vrei?" O intreb incercand ca fiu calma.

"Il vreau pe Niall." Ranjeste la mine. Ochii ei se întorc în spatele meu și zâmbetul ei se lărgeste. "Buna baby!" Trece pe lângă mine, ciocnindu-si umarul cu al meu si intra in casa fara permisiune. Cand ma intorc Niall stă cu copii langa el în timp ce Celine merge spre el. Privirea sa este incruntata, ochii sai furiosi.

"Ce cauti aici?" Intreaba, pe un ton nervos.

"Mi-a fost dor de tine." O aud spunand și își înfășoară brațele în jurul gâtului său. Mă uit doar, asteptand o reactie de la Niall, dar nu are niciuna. "Cum a fost călătoria la Londra?" Il intreaba ea, departandu-se putin de el.

"A fost buna." Raspunde el, desprinzandu-se de ea. Se uita in spate el, la mine, ochii sai arata ingrijorare si-mi intorc privirea. "Umm... ne vedem mai tarziu. Sunt ocupat." Spune el. Face o pauză înainte de a vorbi din nou.

"Bine atunci, diseara?" Spune si-ii pot auzi ranjetul din vorbe. Il vad pe Niall uitandu-se la ea. Inca imi aduc aminte aceea zi, in biroul lui, cand semnam actele de divort, s-a uitat la ea cu aceeasi privire. Lacrimi se aduna in ochii mei. Il vad aproband si aceasta se apleaca si-l saruta pe obraz. Imi mușc interiorul obrazului pentru a mă opri din plâns.

Se întoarce și se îndreaptă spre ușă, unde stau. "Pa, Madison" Ranjeste si o privesc urcandu-se intru-un Mercedes negru care o asteapta.

"Mergem?" Niall intreaba, din spatele meu. Ma intorc si-l vad stand langa mine împreună cu copiii, acesta se uita la mine, grija este scris pe toată fața sa.

"Nu-mi mai este foame." Oftez si-mi masez tamplele. Ma uita la gemeni, care acestia se privesc unul pe altul neștiind un singur lucru despre ce naiba se întâmplă. "Voi mergeti. Mancati ceva, fara inghetata." Instruiesc.

"Madison," Niall dă drumul mâinilor copiilor și vine spre mine. Îmi prinde fața în mâinile sale mari. "Nu o lăsa să intervină între noi. Ea nu inseamna nimic pentru mine." Spune el.

Stiu ca ceea ce spune e adevarat dar nu pot să las uit. Ea era acolo cu el când nu eram și asta mă deranjează foarte mult. Au un trecut. 'Nu am facut nimic cu ea in aceea seara, dar m-am cultcat cu ea de mai multe ori.' Cuvintele lui Niall rasuna in mintea mea si imi inchid ochii blocandu-le.

"Baby, te rog." Ma roaga acesta și suspin puternic ."Hai sa mergem, sa luam micu de jun și să ne bucurăm de ziua noastră împreună ca o familie. Da?" Imi zambeste si eu ii intorc gestul. "Hai sa mergem." El spune și dau din cap.

Când ne întoarcem acasa este deja prânzul dar cum niciunuia dintre noi nu ii este foame nu gatesc nimic. Intru în dormitorul copiilor pentru a petrece ceva timp cu ei, a trecut atât de mult.

"Buna, mami!" Evan imi sare in brate cand intru in camera. Rad si il prind in bratele mele si-i sarut obrazul. Acesta chicoteste.

"Ce faceti aici?" II intreb.

"Mami, vrem sa mergem la gradinita. E plictisitor acasa." Emma se plange si Evan face la fel. "Putem, te rog, sa mergem?" Ea își împinge buza de jos în fată.

"Desigur ca puteti." Aud o voce din spatele meu. Cea a lui Niall. "Dar," Incepe el si se aseaza pe jos langa ei. Emma se târăște spre el și se așază pe picioarele lui. "Ne mutam inapoi la Londra saptamana viitoare si atunci puteti merge la scoala. Okay?" II intreaba.

Fosta lui sotie •TRADUCERE• (HIS EX WIFE)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum