Capitolul 14

3.8K 144 8
                                    


*NECORECTAT* *scris la 2 dimineata*

"Asta este tot pentru azi, Madison. Poti pleca." Dl. Vernon spune si-mi zambeste.

"O zi buna, dl." Ii zambesc inapoi si ma duc la biroul meu sa-mi strang lucrurile. Telefonul imi vibreaza incontinuu dar il ignor.Imi pun geanta pe umar si pornesc spre iesire.

"Madison!" Aud pe cineva strigand si ma intorc sa-l vad pe Harry. Ce naiba cauta aici? "Asteapta!" Alearga spre mine.

"Harry! Ce cauti aici?" Spun sprijinindu-ma de geanta.

"Madison, cum esti?" Trage aer in piept.

"Nu pot barbatii raspunde direct?" Imi rotesc ochii si el chicoteste. "Sunt bine."  Zambesc. Nu e nimic gresit in a fii prietenoasa, nu? Nu? "Tu?"

"Bine." Raspunde in timp ce incepem sa mergem. "Deci...?"

"Deci?" Chicotesc. De ce chicotesc?

"Ce planuri ai diseara?" Se uita oriunde dar nu la mine.

"Imi petrec timpul cu copii mei?" Spun dar iese mai mult ca o intrebare. Ochii lui se maresc cand cuvintele imi parasesc gura.

"Ai copii? Cati?" Intreaba incantat.

"Doi. Gemeni." Spun zambetul ramanandu-mi pe fata.

"Pot sa-i cunosc? Te rog?" Ma roage el.

"Vrei sa-i cunosti?" Il intreb si el da din cap ca un copil. "Okay.." Spun. el chiuie ca un adolescenta care si-a intalnit vedeta preferata imbratisandu-ma aproape de el. Inaltimea sa face să arăt ca o fetiță în fața lui. Capul meu se sprijina de pieptul lui si-mi infasor mainile in jurul lui. Atingerea lui este ceva... diferit si se simte bine. Foarte bine.

"Ce naiba?" Aud pe cineva strigand. Vocea pare cunoscuta si eu cu Harry ne indepartam. Ochii mei aterizeaza pe un Niall nervos. Se uită la Harry si daca privirile ar ucide, Harry ar fi deja mort. "Ce se intampla aici?" Intreaba aici uitandu-se la mine. Ma incrunt la el inainte sa zambesc. Il imbratisez pe Harry si-l trag mai aproape. 

"Nu se intampla nimic. Urma sa petrecem ceva timp impreuna. Stii tu? Eu, copii mei si Harry." Continui sa zambesc si el continua sa maraie, Harry incepe sa se simte deranjat de situatie. "Nu-i asa, Harry?" Spun si ma uit la el cu iubire.

"Okay! Este suficient." Spune Niall si ma trage de brat. Încerc să mișc din stransoarea sa dar este din ce in ce mai puternica. "Nu uita ce pot face." Imi sopteste si ma calmez imediat. Imi inconjoara talia cu mana sa si se uita la Harry, ai carui ochii se uita la mine. "Tu, stai departe de ea." Niall il avertizeaza.

"Sau ce?" Intreaba retoric. Un zambet malefic isi face loc pe fata lui Niall si am inceput sa ma ingrijorez.

"Harry, te rog, pleaca." Il rog. Niall cu Harry continua sa se priveasca intens si-l rog pe Harry sa plece din nou. Ofteaza si pleaca de langa noi. "Lasa-ma, Niall." Spun smucindu-ma din stransoarea lui. "Stai departe de mine."

"Ce incerca sa faci?" Ma intreaba nervos.

"Nu incerc nimic. Vroia doar sa-mi vada copiii." Spun si ma indepartez de el, spre masina mea.

"Copiii nostri!" Tipa el. Imi dau ochii peste cap si-l ignor. "Nu pleca de langa mine." Imi prinde el mana.

"Sau ce? Huh?" Imi trag mana. "Daca ai crezut ca sunt copiii tai, nu i-ai fi mintit sub pretextul ca erai 'ocupat' ." Il citez folosindu-mi degetele drept ghilimele. "Și ieși cu o alta femeie, in timp ce esti logodit cu mine." Ma rastesc.

Fosta lui sotie •TRADUCERE• (HIS EX WIFE)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum